SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Mart 2008 #11 Ce: sehpalar.. zeynoş:zuha:hangisini beğendin söylede yolayayım bari:zuha:
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #12 Ce: sehpalar.. yav ben senin zevkine güveniyom canım en çok beğendiğini yolla şimdiden mersi canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Mart 2008 #13 Ce: sehpalar.. zeynoş ilk baştaki nasıl😀bence harika😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #14 Ce: sehpalar.. kız valla ben sondakine bittim sen bana onu yolla tamam canım hadi şimdiden çok mersi öptüüüüüüm.
Ce: sehpalar.. kız valla ben sondakine bittim sen bana onu yolla tamam canım hadi şimdiden çok mersi öptüüüüüüm.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Mart 2008 #15 Ce: sehpalar.. zeynoşş sondaki kocaman ya nereye koyacan onu..pek büyük😀ama istedin ne yapayım göndereyim bari😀
Ce: sehpalar.. zeynoşş sondaki kocaman ya nereye koyacan onu..pek büyük😀ama istedin ne yapayım göndereyim bari😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #16 Ce: sehpalar.. meeeeersi canım ben bulurum kız koyacak yer ona eee kadınız sonuçta bizde imkansız olması imkansızzdır.
Ce: sehpalar.. meeeeersi canım ben bulurum kız koyacak yer ona eee kadınız sonuçta bizde imkansız olması imkansızzdır.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Mart 2008 #17 Ce: sehpalar.. zeynoşş ortada kocaman olur söyleyim..ben çok özendim ama hiç almadım iyikide almamışım..benim ev zaten tam kazıklı pazar gibim:zuha:
Ce: sehpalar.. zeynoşş ortada kocaman olur söyleyim..ben çok özendim ama hiç almadım iyikide almamışım..benim ev zaten tam kazıklı pazar gibim:zuha:
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #18 Ce: sehpalar.. tamam canım beni ikna ettin sen yolla dediğin küçük olanı hadi yine ucuza kapattın işi.
Ce: sehpalar.. tamam canım beni ikna ettin sen yolla dediğin küçük olanı hadi yine ucuza kapattın işi.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Mart 2008 #19 Ce: sehpalar.. zeyno aşk olsun sana en kocamanında yollayımda gör gününü:zuha:düşün dur o zman nereye koyacam diye
Ce: sehpalar.. zeyno aşk olsun sana en kocamanında yollayımda gör gününü:zuha:düşün dur o zman nereye koyacam diye