*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #31 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? esracım napiim demekki aynı şeyi düşünüyoruz evet wc demiştim
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? esracım napiim demekki aynı şeyi düşünüyoruz evet wc demiştim
kaprisli Yeni Üye Üye 4 Şubat 2009 #32 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? işi bırakmak ve yatıp aşağı uyumak
*şiker* Yeni Üye Üye 4 Şubat 2009 #33 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? kahvaltı yanii boğazımı düşünüyorum vallah
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Şubat 2009 #34 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? oğlummm.....🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Şubat 2009 #35 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? pfff daha biraz önce yattim, nezaman sabah oldu bu haft aici icin gecerliydi bugün ne yapacaktik biz yaa😀 buda haftasonu icin gecerli😀
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? pfff daha biraz önce yattim, nezaman sabah oldu bu haft aici icin gecerliydi bugün ne yapacaktik biz yaa😀 buda haftasonu icin gecerli😀
dionisya Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #36 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? yine bos birgün başlıyor..
fatosh Yeni Üye Üye 5 Mart 2009 #37 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? ne zaman sabah oldu :e015:
bLack_anqeL Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #38 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Sıcacık yataqımı nasıl bırakıp qidiceqim (okuLa 🙁)🙂
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Sıcacık yataqımı nasıl bırakıp qidiceqim (okuLa 🙁)🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #39 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? offff yine mii iş yaaa
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 21 Mart 2009 #40 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? biraz daha uyumak istiyorum ühüüü 5dk daha