O ozgepetek Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #21 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Yanı başımda mışıl mışıl uyuyan sevgilinin o sıcaklığının hiç bitmemesi🙂
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Yanı başımda mışıl mışıl uyuyan sevgilinin o sıcaklığının hiç bitmemesi🙂
Angel_tears Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #22 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? ozgepetek' Alıntı: Yanı başımda mışıl mışıl uyuyan sevgilinin o sıcaklığının hiç bitmemesi🙂 Genişletmek için tıkla ... :ehe::ehe::ehe:
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? ozgepetek' Alıntı: Yanı başımda mışıl mışıl uyuyan sevgilinin o sıcaklığının hiç bitmemesi🙂 Genişletmek için tıkla ... :ehe::ehe::ehe:
kaprisli Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #23 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? tekrar geri yatıp uyumak:e015: ama olmuyo işte
destina68 Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #24 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? okula gitseydim keşke diyorum
_Gül_ Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #25 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? uyumak uyumak uyumak
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #26 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? tuvalet
esra Yeni Üye Üye 30 Aralık 2008 #27 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? jeli ya tam bunu yazmak için baktım sen yazmışın😀 ne yalan sölim ilk benimde aklıma ora geliyo
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? jeli ya tam bunu yazmak için baktım sen yazmışın😀 ne yalan sölim ilk benimde aklıma ora geliyo
pofuduq_she Yeni Üye Üye 31 Aralık 2008 #28 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? kaLkar kaLkMAz bugünN ne gİySewm Dİe DüşünüOrum
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 1 Ocak 2009 #29 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Sabah ezanı... namzı kaçırmak istemem ama her seferinde de uyanamam kaçırmış olarm:mad2:
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Sabah ezanı... namzı kaçırmak istemem ama her seferinde de uyanamam kaçırmış olarm:mad2:
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #30 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? lanet olsun yıne iş derım..hıc aralıksız😀hergun