S
serhat
Forum Okuru
buzdan gökyüzüne doğru uzanan saç örgüsü şeklineki buz kütlesi ne anlamma geliyor açıklarsanız sevirim ?,
hiç beklenmedik bir yerden çok güzel bir kısmetiniz var bu çok kısa zamanda bu seni bulacak inşallahbuzdan gökyüzüne doğru uzanan saç örgüsü şeklineki buz kütlesi ne anlamma geliyor açıklarsanız sevirim ?,
canım eşin tarafından çok büyük bir mutluluk yaşayacasın ve bu seni çok sevindirecek mutlu olacaksın ve sevinçten ağlayacaksın,sana bir sürpriz hediye var canım bu da seni mutlu edicekdeniz hanım rüyamda eşimle çıkıyormuşuz gibi gördüm eşim beni rüyamda terk etti sevgiliyiz ama ben çok üzüldüm yolda yürüyorum ağlıyorum okadar ağlıyorumki olduğum yerde yere düşüyorum herkes başıma toplanıyor ne oldu sana diyorlar sevgilim beni terk etti diyorum. sonra büyük bir binaya giriyorum binanıüst katında benim odam varmış ama bi anda benim odamda başkası var diyorumki benim odam burdaydı ne oldu diyorum ararken ne olur bu gördüklerim yüya olsun diyorum ve uyandım sizce nedemek bu rüyanın manası şimdiden tşk ederim..
canım sana ben şu şekilde cevap yazmıştım birçok anlam içerir bu rüya tam dety verirsen daha ii olurdu ne şekilde olduğunu bana tekrar yaz canım yanlış bişey söylemek istememben rüyamda birçok bıçak gördüm acaba manası nedir
biraz anlaşılır ve detaylı bir şekilde yazarsanız daha ii olurEski naşanlımın arabasını bana hamile olduğu için sattığını gördüm