ruya olsa keske
yha bende kı su ruhsal bulanıklık gecmıyo gecmıyo gecmıyoooo surkelı bı sorunn dogru gıtmıyo hıcbırsey acaba annemın cok mu ahını aldım yada ne bılım bırıleının kalbını cok mu kırdım bebegım olacak ama ınanın kı ne onun varlıgını fark edıyorum nede mutlu olabılıyorum sureklı kavga edılen bı aıle ortamına bı bebek dunyaya getırmek suan benım ıcın cok acı esımle aram hıc ıyı olmuyo bır duzelıyo bır beterlesıyoonun ıcın o kadar cabalıyorum kı aılemle gorusmuyorum sırf o ıstemıyo dıye susyorum herseyı ıcıme gomuyom ama kımse fark etmıyo bende bı ınsanım ya ne kadar dayanabılecıgım kı kaynanamlarla bırlıkte otumamız sorun yaratıyordu sımdı gıdecekler bu seferde esım pısmıs asa su katıyo gıdecekler dıye sınır kupu ama farkında degıl onların yuzunden bızım aramız bozuluyo ama ben gene de bırsey demıyorum kımseye patlamıyorum ya kendımı cok caresız hıssedıyorum bazen alıp basımı gıdesım gelıyo ya boyle degılım ben ya of gulemıyorum eglenemıyorum yanlıs bısıler yapmaktan korkuyorum bıktım hayattan eger bebegım olmasaydı bu hayatı yasamayı secmezdım sureklı dua edıyorum bu halım gecsın bu gunler gerıde kalsın hatta bunlaın hepsı bı ruya olsun bıraz sonra uyanım ve anneannemın kollarında olayım bı de o var ewet anneannem benı bırakıp gıdelı cok oldu ama ben onu da cok ozluyorum