Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 22 Mart 2013 #11 arzucum eğer doğru tahmınse sana bunun olayını anlatcam kocamda evet dedi o resme benziyo gazeten okumusuz 🙂
arzucum eğer doğru tahmınse sana bunun olayını anlatcam kocamda evet dedi o resme benziyo gazeten okumusuz 🙂
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 22 Mart 2013 #14 merakla bekliyom buna yorum yapmıycam ama fahriye evcen değil bu kız kim ki acaba
ARZUZU Daimi Üye Üye 22 Mart 2013 #17 Evet meleklerim açıklıyorum resimdeki ünlü Mankeni uzun uğraşlar sonucunda eşinede soran Sevgili Değerli Meleğimiz Özgül yarışmanın 1. cevap: TUĞÇE KAZAZ Meleklerimm katılımın için herkese teşekkür ediyorum yarışma ödüllerimiz 25 ep puanı değerindedir Şimdiden Başarılar! Uploaded with ImageShack.us
Evet meleklerim açıklıyorum resimdeki ünlü Mankeni uzun uğraşlar sonucunda eşinede soran Sevgili Değerli Meleğimiz Özgül yarışmanın 1. cevap: TUĞÇE KAZAZ Meleklerimm katılımın için herkese teşekkür ediyorum yarışma ödüllerimiz 25 ep puanı değerindedir Şimdiden Başarılar! Uploaded with ImageShack.us