ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #201 Kim Kimi tebrik ediyor resime dıkkatlı bakın derım bendenn tavsiye 😉
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #202 arzu ya canm benm hayatımın anlamı senden bi ricam var şu resim değiştirme ve açıklama işini saat 12 de yapsan genelde herkes o saatte yoğun oluyo ben ve arkadaşların çoğu kaçırıyoruz neolur senden reca ediyorummmm
arzu ya canm benm hayatımın anlamı senden bi ricam var şu resim değiştirme ve açıklama işini saat 12 de yapsan genelde herkes o saatte yoğun oluyo ben ve arkadaşların çoğu kaçırıyoruz neolur senden reca ediyorummmm
seloni Hamiş Melek 28 Mart 2013 #204 Arzucum ünlüleri 12de açıklayıp yeni ünlüyü o vakitlerde koyarsan daha çok rekabet olur biz görmeden erken girenler görüo biliyorlar. 🙂
Arzucum ünlüleri 12de açıklayıp yeni ünlüyü o vakitlerde koyarsan daha çok rekabet olur biz görmeden erken girenler görüo biliyorlar. 🙂
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #205 Kızlar tabiki bundan sonra yarışmamızı saat 12de açıklıyor ve yeniliyorum herşey Sizlar için
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #207 TİTAN' Alıntı: eylülmehmetutku repin hanene yüklenmiştir... Genişletmek için tıkla ... sağol titanım ben repleri ala ala bıkmıcam sen rep vermeye bıkacan
TİTAN' Alıntı: eylülmehmetutku repin hanene yüklenmiştir... Genişletmek için tıkla ... sağol titanım ben repleri ala ala bıkmıcam sen rep vermeye bıkacan
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #208 zor sor arzu zor canemmmmmmm hemen bilmesinler kudursunlar uzak foto olsunki yüzünü seçemeyelim canım kudursun millet
zor sor arzu zor canemmmmmmm hemen bilmesinler kudursunlar uzak foto olsunki yüzünü seçemeyelim canım kudursun millet
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #210 kız yavuz bingöl dedikya derya - - - Updated - - - hala şansını deniyo son saniyeler