*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #11 Ce: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) bu ne yaa adamın aklını alır saymaya kalkarsan yok canım valla sayamıyom ben sen biliyosan söyle bilmiyosanda say sonra bizdede söyle.
Ce: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) bu ne yaa adamın aklını alır saymaya kalkarsan yok canım valla sayamıyom ben sen biliyosan söyle bilmiyosanda say sonra bizdede söyle.
esena Aktif Üye Üye 12 Mart 2008 #12 Ce: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) aklımı kaybetmeye niyetim yok saol binlerce desem köri nasıl olur
Ce: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) aklımı kaybetmeye niyetim yok saol binlerce desem köri nasıl olur
D DİLAYYY Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #13 Ce: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) 12 tane doğru mu cvp verir msisn😛arty:
N nuray Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #14 Cevap: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) 22 tanemi cevabıda ver daha melek
CaRiZmA Vip Melek Üye 22 Mayıs 2008 #15 Cevap: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) Anaaam bu ne yaw süper valla
mislinay Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #16 Cevap: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) eeee bunlar hareket ediyolar ya eebi dursalar ya bi zahmet🙂🙂 ama çok şekerler ya emeğine sağlık canım
Cevap: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) eeee bunlar hareket ediyolar ya eebi dursalar ya bi zahmet🙂🙂 ama çok şekerler ya emeğine sağlık canım
G güneş2 Yeni Üye Üye 3 Şubat 2009 #17 Cevap: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) 😛arty: Sayardım ama uslu durmuyorlar ki! 🙂😛arty:
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Şubat 2009 #19 Cevap: Resimde kac tane cöp adam var🙂)) sayılmaz ki yav 😀 hepsi aynı yönden dönüp dolanıolar