evet ya şimdiki çocukları zaptetmek daha zor.bak şimdi benim aklıma bişey daha geldi.birgün Annemin eltisi oğullarını bize emenet etmişbende bebekmişim amcamınoğullarıda 2-3 yasında falanmıs.annem altımı değişirken amcamın oğlu seyini tutmus anneme demişki yenge denizin niye yok demiş annemde oğlum bezin içinde kaldı attım demişYa yeminle şimdiki çocuklar cin gibi küçük oğlum şu an 7 yaşında bundan iki sene önce bir ara sen tut benim banyo dolabından günlük pedimi getir oğlum dedim bu ne dedi anne al senin için getirdim tamamda oğlum niye getirdin anne kadınlar kullanıyor ya bunu dedi ondan getirdim ya bunu dediğinde 5 yaşındaydı
Kraliçeye dedikleri gibi bende oğluma dedim oğlum bir daha karıştırma dolapları özellikle anne eşyaları karıştırılmaz dediydim😀
evet ya şimdiki çocukları zaptetmek daha zor.bak şimdi benim aklıma bişey daha geldi.birgün Annemin eltisi oğullarını bize emenet etmişbende bebekmişim amcamınoğullarıda 2-3 yasında falanmıs.annem altımı değişirken amcamın oğlu seyini tutmus anneme demişki yenge denizin niye yok demiş annemde oğlum bezin içinde kaldı attım demiş