AyYuzlu Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2010 #11 unforgiven' Alıntı: gerek kalmadı adet oldum bugün🙁 Genişletmek için tıkla ... gelecek aya inşallah canım yaaaa
unforgiven' Alıntı: gerek kalmadı adet oldum bugün🙁 Genişletmek için tıkla ... gelecek aya inşallah canım yaaaa
AyYuzlu Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #13 unforgiven' Alıntı: inşallah artık canım bakalım kısmet artık Genişletmek için tıkla ... aynen ya
S sevgi_melegi Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #14 ben regl öncesi genelde kötü oluyorum🙁 ve haftaya sanırım regl oluyorum🙂
unforgiven Üye Üye 8 Mayıs 2010 #15 işin garip yanı yıllardır düzenli gelen adet 1 hafta gecikiyo insan umutlanıyo haliyle artık bu konuda hiçbişey düşünmesem daha iyi olacak sanırım
işin garip yanı yıllardır düzenli gelen adet 1 hafta gecikiyo insan umutlanıyo haliyle artık bu konuda hiçbişey düşünmesem daha iyi olacak sanırım
AyYuzlu Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #16 sevgi_melegi' Alıntı: ben regl öncesi genelde kötü oluyorum🙁 ve haftaya sanırım regl oluyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... inşaalllah olmazsınnn
sevgi_melegi' Alıntı: ben regl öncesi genelde kötü oluyorum🙁 ve haftaya sanırım regl oluyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... inşaalllah olmazsınnn
AyYuzlu Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #17 unforgiven' Alıntı: işin garip yanı yıllardır düzenli gelen adet 1 hafta gecikiyo insan umutlanıyo haliyle artık bu konuda hiçbişey düşünmesem daha iyi olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... canım taka o kadar allaha sukurler lsunkı saglıklıyızzz bebegınde zamanı gelecek uzulme sennn
unforgiven' Alıntı: işin garip yanı yıllardır düzenli gelen adet 1 hafta gecikiyo insan umutlanıyo haliyle artık bu konuda hiçbişey düşünmesem daha iyi olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... canım taka o kadar allaha sukurler lsunkı saglıklıyızzz bebegınde zamanı gelecek uzulme sennn
unforgiven Üye Üye 9 Mayıs 2010 #18 evet canım ona şükrediyorum zaten ama ufaklığın geleceği zamanı da merak etmiyo değilim yani🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2010 #19 unforgiven' Alıntı: evet canım ona şükrediyorum zaten ama ufaklığın geleceği zamanı da merak etmiyo değilim yani🙂 Genişletmek için tıkla ... bendee en cok eşimin yuzunu merak ediyorummm
unforgiven' Alıntı: evet canım ona şükrediyorum zaten ama ufaklığın geleceği zamanı da merak etmiyo değilim yani🙂 Genişletmek için tıkla ... bendee en cok eşimin yuzunu merak ediyorummm
unforgiven Üye Üye 10 Mayıs 2010 #20 sorma aynen🙂 eşim o kadar çok istiyo ki bu ay adetim 1 hafta gecikince bayaa umutlanmıştı yazık hayal kırıklığına uğradı garibim...
sorma aynen🙂 eşim o kadar çok istiyo ki bu ay adetim 1 hafta gecikince bayaa umutlanmıştı yazık hayal kırıklığına uğradı garibim...