AyYuzlu Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2010 #1 regl olup depresyona girenlerrr gelin gıııı gari regl depresyonu bu ay benim gibi rel olup üzülenler buraya kızlarrr burasıda bizim mekanımız olsunnnn :meri::meri::meri::meri: NE ZAMAN GELECEN ULEYNNNNN SEN OTURMA ORDA OLE GEL GÖBÜŞÜME HAYIRSIZ COCUK
regl depresyonu bu ay benim gibi rel olup üzülenler buraya kızlarrr burasıda bizim mekanımız olsunnnn :meri::meri::meri::meri: NE ZAMAN GELECEN ULEYNNNNN SEN OTURMA ORDA OLE GEL GÖBÜŞÜME HAYIRSIZ COCUK
M miranda Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #4 ama bol bol egzersiz yapmak lazım kızlar, esas siz oturmayın öyle🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2010 #6 cadi_91' Alıntı: kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 🙂 Genişletmek için tıkla ... evetttttttttttttttttt
unforgiven Üye Üye 6 Mayıs 2010 #8 canım regl mi oldum 5 mayıs gibi demiyor muydun sen erken mi oldun yaw😕 bende hala bi gelişme yok ne regl oldum ne test yaptım gamsız mıyım neyim🙂
canım regl mi oldum 5 mayıs gibi demiyor muydun sen erken mi oldun yaw😕 bende hala bi gelişme yok ne regl oldum ne test yaptım gamsız mıyım neyim🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2010 #10 REGL OLANLAR ayyüzlüü.............2 mayısss unforgiven............7 mayıss <!-- google_ad_section_end -->
REGL OLANLAR ayyüzlüü.............2 mayısss unforgiven............7 mayıss <!-- google_ad_section_end -->