Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazanda Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı 2013
lavınyam bu gun ılk gun canım zaten ben pat dıye sısıyom cok yıyemem sonrada dıp dıs dıp dıs dans edıcemkı erısın baska caresı yok gıbı dun gecede dans la uyudum sahurdaa
lavınyam bu gun ılk gun canım zaten ben pat dıye sısıyom cok yıyemem sonrada dıp dıs dıp dıs dans edıcemkı erısın baska caresı yok gıbı dun gecede dans la uyudum sahurdaa
Ben dün iftarda 2 hurma yiyip, 4 bardak su ve 1 tabak çorba içtim kalktım. Zor olmadı mı oldu, ee acıkmışım Ama sabrettim yemeği 1 saat sonra yedim. Az pilav üstü nohut, tabağımı küçük tuttum, hatta keseye koydum. 15 dk kadar sonra da yarım dilim ekmekle 3-4- kaşık zeytinyağlı fasülye yedim. Sahurda da 1 yumurta, 1 dilim siyah ekmek, domates, salatalık, peynir, roka yedim. Açık tek şekerli çay içtim. Normalde çift şeker atarım
Sizden ses yok, ya hepiniz 90-60-90 sınız melekler, ya da battı balık yan gider misali götürüyorsunuz
Off yaşasın yemek yemek
titan 4 kilo fazlam var ama böylede güzelim 🙂sahurda fazla bişey yemiyorum ama iftarda abartıyorum galiba.böyle giderse ramazanın sonunda fazlalığım 10 kilo olacak 🙂