Selamlar,
Ben 5 Haftalık hamileyim ve dünyanın en mutlu kadınıyım.
Bir türlü hamile kalamamanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tüm forum sitelerinde bilgilerimi paylaşmaya karar verdim.
Önemli bir hastalığınız yoksa yani kist gibi ya da tüplerin tıkalı olması gibi, bence hemen bir rahim filmi(HSG) çektirin bunun için en doğru adres İstanbul'da Radyotom Görüntüleme Merkezidir/Fındıkzade ŞB. 03.06.2014 tarihinde inanılmaz korkarak gittim ama zerre hissetmedim bundan hiç şüpheniz olmasın, hiç korkmayın. Ben gitmeden bir sürü şey okudum, boşu boşuna çok korkmuşum. Kimisi adet sancısı gibi diyor ama inanın bana onu bile hissetmiyorsunuz.
Rahim filmim iyi çıktı zaten amacım bir şey var mı değil, olabilecek tıkanıklara karşı rahim filmindeki sıvının iyi geldiğini duyduğum için çektirdim.
Benim prolaktin hormonum(süt hormonu) yüksek çıkmıştı değeri 49 du. Haziran ayında sadece 0,5mg'lık iki adet dostinex içtim(akşam yatmadan önce için) prolatinim ilaçtan hemen sonra 7'ye düştü.
Fakat Temmuz ayında yumurtlama tarihimin başında tekrar ölçtürdüm 25'e çıkmış çok üzüldüm hep ilaç kullanacağım sandım ama Temmuz ayında hamile kaldım.
Benim tavsiyem bu iki önemli şeydir, birincisi rahim filmi ikincisi prolaktin değerdir.
Ben 31 yaşında 7 senedir evliyim, gerçi son 1 senedir korunmayı bıraktım bebek istedim.
üstelik çok da kafaya takmıştım bir sene boyunca tüm mevzum bu konuydu her an nasıl anne olabilirim diye düşünüp araştırma yapıyordum.Öyle saçma ve gereksiz yorum yapan insanlar var ki, ne olur onları kafanıza takmayın umarım benim bu yazdıklarım doğru yere ulaşır.
Ayrıca şunu belirtmeden de geçemeyeceğim bu konuyu kafaya taktığımız için çevremizdeki herkes bize uyarıda bulunuyor ya "yok sen çok kafaya takıyorsun ondan olmuyor" diye, valla takmadığım bir an bile olmadı ama başardım yani. bence bu kafaya takma mevzunu kafaya takmayın bu şekilde daha çok strese giriyor insan kendinizi sınırlamayın sakın, tabi ki kafaya takacaksınız takmazsanız tuhaflık vardır bence.
Allah bana nasip etti, isteyen herkese de nasip etsin inşallah tek dileğim budur.
Sevgiler