Rahim filmi çekildiği ay hamile kalanlar

Selam hanimlar ben varim hsg cekildigim ay hamile kaldim gecen ay yani.bir yildir olmuyordu esimde ve bende hic sorun yoktu hersey normaldi ama olmuyordu.doktorum tuplerin acik sorun yok diyince kafam rahatladi herhalde.simdi alti haftalik hamileyim.sizde umidinizi kaybetmeyin sabirla bekleyin.

Merhaba arkadaslar ben 3 gun once hsg cektirdim tubalar acik konturlar muntazam kontrrast madde cavum ureyi doldurmustur birde bilateral peritona padaj mevcuttur yaziyor bu ne demek yardimci olurmusunuz randevu bu ayin 10 unda o zamana kadar nadil sabredicem bilmiyorum bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim

Merhaba. Yeni üyeyim . Bende 8 ay oldu evleneli.Carsamba hsg cekilcem bende. Ama şunu merak ediyorum. Ben düzenli adet olmuyorum. En son ocak 26 da oldum . Hsg den sonra hamile kalanlar çokmuş. Adet olmuyorum diye hsg den sonra hamile kalmama durumu olur mu. Cok merak ediyorum. Lütfen Yardımcı olun.. 🙁 🙁

Merhaba arkadaşlar bende bu ay rahim filmi çektirdim anestezili çektireçektim doktorum tavsiye etmedi sağlıklı değil dedi çok korkuyorum dedim hiç korkma dedi hiç ağrn olmayacak dedi bana güven dedi. Çok şükür hiç bişey anladım ağrısız geçti çok şükür de tüplerim açık çıktı inşallah bu ay gebe kalırım allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin

Geri