Herkese mrb. Özel bir hastanede rahim filmi cektirdim bende bugün. İnanılmaz bir aciydi ama geçti çok şükür ki tupler açık çıktı. İnşallah ilk ayda hamile kalanlardan olurum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Merhabalar 🙂bende bu ay rahim filmi cektirdim zor gecti biraz ama deger yeterki sonuç pozitif olsun .ve filmden hemen sonra yumurta takibi ile birlikte olduk adetime 6gun var ins hamileyimdir
kızlar bende özel bi hastanede çekildim bu ayın 6snda ağrı vardı ama abartacak kadar değil basınc oluyo onada dayanmak zorundayz. sorun yok tuplerım acıkmış klomen çatlama iğnesi tedavısı görüyorum 3denememden sonra cektırdım. insallah halıme kalırız hepımızzzz....
Kızlar geçen ay hsg cektiriyim ya 4 Şubat adet günümdu olmayınca umutlandim. bugün gecikmenin 3. Günü idrar testi yaptım ama yine tek çizgiyi gördüm hayırlısı dedim artik
Meraba bende bu ay rahim filmi çektirdi m hamile kalmayi çok istiyorum ama pek ümidim yok çünkü eşimin spermleri çok düşük çıktı . Eşinin değerleri düşük olup rahim filminden sonra hamile kalan oldumu acaba cevaplarsaniz bana umut olur