M
Mehmedim (özgül )
Forum Okuru
Merhaba arkadaslar ben Alman yada yasiyorum. Burada esimlet yalniziz yani hic kimsemiz yok.Ilk bebegimI 12 haftalikkken kaybettim ikinci sini de 21 haftalikken kaybettim dr hersey yolunda demisti ama Allah nasip etmeyince olmuyor. O kadar zor gunlerdiki anlatamam Ikinci bebegimi kaybettikten bir hafta sonra kaynim vefat etti.Turkiyeye ucmak zorunda kaldik ve ben okadar kotuydumki ayaga duvarlari tutunarak kalkiyordum.Bilirsiniz bizim turk insanlarini bir de ustune dalga gecmeleride cabasi.Iki yil cocuk yapmam yasakti iki yil sonra hamile kaldim cok sukur. 15 haftalikkken serklaj yapildi. 5 gun hastahanede kaldim .Benim yaramaz durmayinca 22 haftalikken rahim boyu uzunlugu 2,5 cm oldu sonra 1,7 cm anlicaginiz hastahaye gitmek zorunda kaldim.Kafasini sag kasigima yerlestirmis baski yapiyordu.En tecrubeli prof ler 28 haftaya kadar bile basaramayacagimi dusun du.Canim esim 35,36 haftaya kadar basaricak benim karim diyordu. Hergun agri sizi ctg ye ve tuvaletten haric hic bir yere gitmiyordum yasakti.O kadar agrim olduk anlatamam dr lar beni her gorduklerinde bayan Yildirim hala duruyormu bebek diye saka yapiyor ladi .Adim cesur yurekli turk kadinina cikmisti hastahanede .34. Haftaya kadar tokoloze ile dolasiyordum o serumu kolumdan hic cikarmiyorlardi.Tabi tokoloze cikarilir cikarilmaz sancilarim geldi ve rahim agzi 2 cm acildi.35 +4 gun liken bebegimin kalp atislari cok yavasladi bu riski birdaha goze alamayiz dedi dr ve 35+5 gunluk 2,5 kilo 51 cm boyunda bir oglusum oldu simsiyah saclari minicik agzi ve burnuyla hastahanenin maskotu olmustu adeta 10 gun kuvezde kaldi sonra Ramazan bayraminin ilk gunu eivine geldi. Tabi bir hafta sonra tekrar hastahaneye ambulansla bogazinda sut kaldi ve morardi diye evetttt bunlar aci gunlerdi ama ben sabretmekten ve dua dan hic vazgecmedim .Adini vefat eden amcasindan aldi .Mehmet Emre 15 aylik suan ve cok hiperaktif ve zeki bir bebek elhamdullillah tabi arkadaslarina gore ufak tefek ama zehir gibi masallah.