M Mügü Paylaşımcı Melek 4 Haziran 2019 #341 yemek yapıyorum gel beraber yiyelim kuru fasulye pirinç pilavı üzerine tavuk
Likapam Paylaşımcı Melek 4 Haziran 2019 #344 Ben hazırlanıp bayrama çıkıyorum yemek derdim yok gelirken annemden getiririm
M Mügü Paylaşımcı Melek 4 Haziran 2019 #346 Likapam' Alıntı: Kız o saatte ne yemeği Allah seni iyi etsin Genişletmek için tıkla ... ya bizim burda yemek yapılır ezelden beri bende yapıyorum çocuklar diyor hep yap yemek 😀
Likapam' Alıntı: Kız o saatte ne yemeği Allah seni iyi etsin Genişletmek için tıkla ... ya bizim burda yemek yapılır ezelden beri bende yapıyorum çocuklar diyor hep yap yemek 😀
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 5 Haziran 2019 #349 SadmiN' Alıntı: Efendim @Hulya034 Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız iyi bayramlar
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Haziran 2019 #350 Teşekkür ediyorum bitanem Size de iyi Bayramlar olsun iyi diyelim iyi olsun Rabbimin Verdiklerine Hamd ediyoruz. 🙂 Doğurdun mu 🙂
Teşekkür ediyorum bitanem Size de iyi Bayramlar olsun iyi diyelim iyi olsun Rabbimin Verdiklerine Hamd ediyoruz. 🙂 Doğurdun mu 🙂