H Hulya034 Paylaşımcı Melek 3 Haziran 2019 #291 Likapam' Alıntı: Kız verdim ya Genişletmek için tıkla ... Pardon görmedimm
M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Haziran 2019 #292 Likapam' Alıntı: Grupta engel yermiyim diye sordu Genişletmek için tıkla ... evettt ayne öyle
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Haziran 2019 #293 Selinsss' Alıntı: Abla bana da bi cevap verin allah rızası icin Genişletmek için tıkla ... Tatlım 6 defa hcg yaptırmışsınki kesin sonuçtur zaten 6 aylık diyosun vajinal ultrason da görülmemesi imkansız ne diyeyim daha
Selinsss' Alıntı: Abla bana da bi cevap verin allah rızası icin Genişletmek için tıkla ... Tatlım 6 defa hcg yaptırmışsınki kesin sonuçtur zaten 6 aylık diyosun vajinal ultrason da görülmemesi imkansız ne diyeyim daha
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 3 Haziran 2019 #294 Selinsss' Alıntı: Sizde bende olan belirtilerin hiç biri Yok bence siz benden daha fazla rahat olmalısınız emin olun buna Genişletmek için tıkla ... Siz 6 aydır adet görmüyor musunuz
Selinsss' Alıntı: Sizde bende olan belirtilerin hiç biri Yok bence siz benden daha fazla rahat olmalısınız emin olun buna Genişletmek için tıkla ... Siz 6 aydır adet görmüyor musunuz
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 3 Haziran 2019 #295 Hala kahverengi akıntı gelmesinin hamilelik ile alakası olabilir mi hanımlar? Yardımcı olursanız sevinirim. @Likapam @Mügü @SadmiN @Uzman SühaN
Hala kahverengi akıntı gelmesinin hamilelik ile alakası olabilir mi hanımlar? Yardımcı olursanız sevinirim. @Likapam @Mügü @SadmiN @Uzman SühaN
S Selinsss Forum Okuru 3 Haziran 2019 #296 Hulya034' Alıntı: Siz 6 aydır adet görmüyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Görüyorum ama adet kanımın rengi eskiye göre daha kırmızı ve az pıhtısız ve günde bi ped anca değiştiriyorum
Hulya034' Alıntı: Siz 6 aydır adet görmüyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Görüyorum ama adet kanımın rengi eskiye göre daha kırmızı ve az pıhtısız ve günde bi ped anca değiştiriyorum
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 3 Haziran 2019 #298 Selinsss' Alıntı: Görüyorum ama adet kanımın rengi eskiye göre daha kırmızı ve az pıhtısız ve günde bi ped anca değiştiriyorum Genişletmek için tıkla ... Siz hamile falan değilsiniz o kadar ultrasona girmişsiniz bi de
Selinsss' Alıntı: Görüyorum ama adet kanımın rengi eskiye göre daha kırmızı ve az pıhtısız ve günde bi ped anca değiştiriyorum Genişletmek için tıkla ... Siz hamile falan değilsiniz o kadar ultrasona girmişsiniz bi de
S Selinsss Forum Okuru 3 Haziran 2019 #299 Hulya034' Alıntı: Siz hamile falan değilsiniz o kadar ultrasona girmişsiniz bi de Genişletmek için tıkla ... Adet kanı ve miktarı neden değişti peki ben bunu anlamıyorum Hülya hanım
Hulya034' Alıntı: Siz hamile falan değilsiniz o kadar ultrasona girmişsiniz bi de Genişletmek için tıkla ... Adet kanı ve miktarı neden değişti peki ben bunu anlamıyorum Hülya hanım