M Misafir Forum Okuru 24 Şubat 2008 #11 Ce: Pöti kare modası.. emeğine sağlık canım zaten eskıler tekrar moda oluyor.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Şubat 2008 #12 Ce: Pöti kare modası.. valla öyle oldu ya..eskiden çok modaydı ben küçükken genç kızlar hep giyiyordu..hatta annemin bir kabanı vardı aynı böyle pöti kareydi😀
Ce: Pöti kare modası.. valla öyle oldu ya..eskiden çok modaydı ben küçükken genç kızlar hep giyiyordu..hatta annemin bir kabanı vardı aynı böyle pöti kareydi😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #13 Ce: Pöti kare modası.. bastakı palto ve askılı gıysıye bayıldım valla...... emegıne saglık canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Şubat 2008 #14 Ce: Pöti kare modası.. nurocum sende saol..çok moda ya..bende paltodan almayı düşünüyorum..indirime girmişken alsam diyorum😀
Ce: Pöti kare modası.. nurocum sende saol..çok moda ya..bende paltodan almayı düşünüyorum..indirime girmişken alsam diyorum😀
melegimeren Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #15 Ce: Pöti kare modası.. emeğine sağlık bende çantayı beğendim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Mart 2008 #16 Ce: Pöti kare modası.. hım..bu sene çok moda aceba seneye modası kalırmı..heryer pöti kare..ama bu senelikse palto almayacam🙂
Ce: Pöti kare modası.. hım..bu sene çok moda aceba seneye modası kalırmı..heryer pöti kare..ama bu senelikse palto almayacam🙂