SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Şubat 2008 #3 Ce: Pöti kare modası.. bu yıl bunlar moda kızlar zaten herkezin üstündede bunlar var🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #4 Ce: Pöti kare modası.. ben pekkk giymiyorumm amaa giyenlerdee beğeniyorumm 🙂 emeğinee sağlık canımmmm
Ce: Pöti kare modası.. ben pekkk giymiyorumm amaa giyenlerdee beğeniyorumm 🙂 emeğinee sağlık canımmmm
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Şubat 2008 #5 Ce: Pöti kare modası.. ms saol canım..benimde tarzım değil..ama hoşumada gidiyor..özellikle çantalar🙂
Ce: Pöti kare modası.. ms saol canım..benimde tarzım değil..ama hoşumada gidiyor..özellikle çantalar🙂
örgüm Üye Üye 21 Şubat 2008 #6 Ce: Pöti kare modası.. siz gençsiniz belki bilmezsiniz ama benim 19 -20 li yaşlarda ne kadar modaydı kareliler 😛arty:
Ce: Pöti kare modası.. siz gençsiniz belki bilmezsiniz ama benim 19 -20 li yaşlarda ne kadar modaydı kareliler 😛arty:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Şubat 2008 #7 Ce: Pöti kare modası.. örgüm baksana şimdide moda.hiç geçmiyo dimek
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Şubat 2008 #9 Ce: Pöti kare modası.. meleğim begenmene sevindim canım..beyaz yada siyah pantolonla çok şık olur😀