*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Peynİrlİ Pİlavli Sebzelİ Hİndİ Sote
Malzemeler:
Pilav için Malzemeler:
Yapılışı:
Tereyağını tencerede eritip hindi etlerini 5 dakika kavurun. Küp şeklinde doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin. Bezelyeleri ve mantarları bütün ekleyip bir su bardağı sıcak su ilave edin. Suyunu çekene kadar pişirin. Mısır tanelerini ekleyip 2-3 dakika daha pişirin. Kekik ve tuzotu ekleyin. Kremayı üzerine gezdirip sıcak servis yapın. Üzerine kıyılmış dereotu serpebilirsiniz.
Pilavın Hazırlanışı:
2 Su bardağı pirinci ayıklayıp kaynar tuzlu suda yarım saat bekletin. Tereyağını tencereden eritin, yıkanmış pirinci ekleyip 2-3 dakika kavurun. Sıcak su ve tuzunu ekleyip pilavı pişirin. Sıcakken kaşar peynir rendesi ilave ederek karıştırın. Sebzeli hindi sote ile servis yapın.
Afiyet olsun.

Malzemeler:
- ½ kg hindi kuşbaşı
- 1 su bardağı konserve mantar
- ½ su bardağı mısır
- 2 adet soğan
- ½ su bardağı konserve bezelye
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- ½ yemek kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 2 yemek kaşığı krema
- ½ demet dereotu
Pilav için Malzemeler:
- 2 su bardağı pirinç
- 3 su bardağı su
- 1 çay bardağı kaşar peynir rendesi
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
Yapılışı:
Tereyağını tencerede eritip hindi etlerini 5 dakika kavurun. Küp şeklinde doğranmış soğanı ekleyip kavurmaya devam edin. Bezelyeleri ve mantarları bütün ekleyip bir su bardağı sıcak su ilave edin. Suyunu çekene kadar pişirin. Mısır tanelerini ekleyip 2-3 dakika daha pişirin. Kekik ve tuzotu ekleyin. Kremayı üzerine gezdirip sıcak servis yapın. Üzerine kıyılmış dereotu serpebilirsiniz.
Pilavın Hazırlanışı:
2 Su bardağı pirinci ayıklayıp kaynar tuzlu suda yarım saat bekletin. Tereyağını tencereden eritin, yıkanmış pirinci ekleyip 2-3 dakika kavurun. Sıcak su ve tuzunu ekleyip pilavı pişirin. Sıcakken kaşar peynir rendesi ilave ederek karıştırın. Sebzeli hindi sote ile servis yapın.
Afiyet olsun.