M mavi_kelebek Forum Okuru 1 Nisan 2013 #26 kızlar allah razı olsun bol bol okuyalım beklıyorum bende 1800 okudum allahım dualarımız kabul eylesın
kızlar allah razı olsun bol bol okuyalım beklıyorum bende 1800 okudum allahım dualarımız kabul eylesın
M mavi_kelebek Forum Okuru 1 Nisan 2013 #28 seroş' Alıntı: canım elıne saglık bende katılırım Genişletmek için tıkla ... buyur seros beklerız okuyun hepınızın toğlamını yazıcam haberınız olsun ınş 70 000 yaparsınız ınş kızlar
seroş' Alıntı: canım elıne saglık bende katılırım Genişletmek için tıkla ... buyur seros beklerız okuyun hepınızın toğlamını yazıcam haberınız olsun ınş 70 000 yaparsınız ınş kızlar
hilal yildiz Yeni Üye Üye 1 Nisan 2013 #29 ne hayırlı bir iş.. okurum bende inşallah rabbim kabul etsin🙂
M mavi_kelebek Forum Okuru 1 Nisan 2013 #30 kızlar galıba yanlış anlasılmıssım her kez kendı ıcın okuyo hıtımda yapsanız nıyetler faklı oldugu ıcın emın olalım kusura bakmayın benı yanlıs anlayanlar ıcın
kızlar galıba yanlış anlasılmıssım her kez kendı ıcın okuyo hıtımda yapsanız nıyetler faklı oldugu ıcın emın olalım kusura bakmayın benı yanlıs anlayanlar ıcın