M mavi_kelebek Forum Okuru 13 Mart 2013 #11 arzuzu' Alıntı: Aminn aminnnnn ınş....... Hepımızın muradını verir..... Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiin inş
arzuzu' Alıntı: Aminn aminnnnn ınş....... Hepımızın muradını verir..... Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiin inş
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 13 Mart 2013 #12 Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammed diede çekilebiliyo kızlar farkı şekillerde söleniyo kısa uzun ama hepsi kabul oluyor.daha önce bende merak ettim ve sormuştum.
Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammed diede çekilebiliyo kızlar farkı şekillerde söleniyo kısa uzun ama hepsi kabul oluyor.daha önce bende merak ettim ve sormuştum.
smiley Daimi Üye Üye 14 Mart 2013 #14 mavim bende yaparim sonra sana yazarim ne kadar cektigimi canim... cok güzel bir topik ... ellerine saglik 😀
mavim bende yaparim sonra sana yazarim ne kadar cektigimi canim... cok güzel bir topik ... ellerine saglik 😀
M mavi_kelebek Forum Okuru 14 Mart 2013 #15 smiley' Alıntı: mavim bende yaparim sonra sana yazarim ne kadar cektigimi canim... cok güzel bir topik ... ellerine saglik 😀 Genişletmek için tıkla ... beklerım smıleyım allahım gönlunuze gore versin
smiley' Alıntı: mavim bende yaparim sonra sana yazarim ne kadar cektigimi canim... cok güzel bir topik ... ellerine saglik 😀 Genişletmek için tıkla ... beklerım smıleyım allahım gönlunuze gore versin
LOLİPOP* Üye Üye 14 Mart 2013 #16 benden bir hatim inş. cnm umrede verirsiniz inş...ne yapsak da az güller sultanına...RABBİM şefaatlerine nail EYLESİN inş.... 🙂
benden bir hatim inş. cnm umrede verirsiniz inş...ne yapsak da az güller sultanına...RABBİM şefaatlerine nail EYLESİN inş.... 🙂
metanoyam Hamiş Melek 14 Mart 2013 #17 mavim inş bende yardım ederim salavalat daha cabuk cekliyo rahat biter burda bir sürü insanız - - - Updated - - - mavim inş bende yardım ederim salavalat daha cabuk cekliyo rahat biter burda bir sürü insanız
mavim inş bende yardım ederim salavalat daha cabuk cekliyo rahat biter burda bir sürü insanız - - - Updated - - - mavim inş bende yardım ederim salavalat daha cabuk cekliyo rahat biter burda bir sürü insanız
ARZUZU Daimi Üye Üye 14 Mart 2013 #18 canım sımdılık 100 tane cektım dhada cekıcem devam eıyorum cektıkce yazım karısmasın zaten zıkırmatık kayboldu 🙁
canım sımdılık 100 tane cektım dhada cekıcem devam eıyorum cektıkce yazım karısmasın zaten zıkırmatık kayboldu 🙁