S sudan Yeni Üye Üye 25 Ekim 2019 #1 Permatikten hamile kalınırmı Onceden kullanilmis permatikten hamile kalınır mi? Yardım lütfen vajinadan önce bacakta kullanıldı 2 dk sonra vajina için kullanıldı lütfen cevaplar misiniz
Onceden kullanilmis permatikten hamile kalınır mi? Yardım lütfen vajinadan önce bacakta kullanıldı 2 dk sonra vajina için kullanıldı lütfen cevaplar misiniz
Ş Şuheda# Forum Okuru 25 Ekim 2019 #2 sudan' Alıntı: Onceden kullanilmis permatikten hamile kalınır mi? Yardım lütfen vajinadan önce bacakta kullanıldı 2 dk sonra vajina için kullanıldı lütfen cevaplar misiniz Genişletmek için tıkla ... Yasak bir iliskimi yani sevgilinizle mi aynı permatigi kullandiniz çünkü böyle olaylar yaşayan ve hamile kalan insanlar tanıyorum bakireyseniz bu ihtimal düşer ama
sudan' Alıntı: Onceden kullanilmis permatikten hamile kalınır mi? Yardım lütfen vajinadan önce bacakta kullanıldı 2 dk sonra vajina için kullanıldı lütfen cevaplar misiniz Genişletmek için tıkla ... Yasak bir iliskimi yani sevgilinizle mi aynı permatigi kullandiniz çünkü böyle olaylar yaşayan ve hamile kalan insanlar tanıyorum bakireyseniz bu ihtimal düşer ama
S sudan Yeni Üye Üye 26 Ekim 2019 #3 Hayır hayır kesinlikle kardeşimin kullandığı permatikle karistirdim o yüzden endiseleniyorum yardım lütfen.
Hayır hayır kesinlikle kardeşimin kullandığı permatikle karistirdim o yüzden endiseleniyorum yardım lütfen.
M Mutluluko& Forum Okuru 26 Ekim 2019 #4 sudan' Alıntı: Hayır hayır kesinlikle kardeşimin kullandığı permatikle karistirdim o yüzden endiseleniyorum yardım lütfen. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle permatigin üzerine boşalmasi lazım öyle birseyi de neden yapsın herhangi bir belirtisi var bu kadar telaş yaptın..bence olamaz öyle birşey
sudan' Alıntı: Hayır hayır kesinlikle kardeşimin kullandığı permatikle karistirdim o yüzden endiseleniyorum yardım lütfen. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle permatigin üzerine boşalmasi lazım öyle birseyi de neden yapsın herhangi bir belirtisi var bu kadar telaş yaptın..bence olamaz öyle birşey
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ekim 2019 #5 Bu nasıl bir cehalettir anlamıyorum hamile kalamazsınız
Likapam Paylaşımcı Melek 29 Ekim 2019 #6 Hamile kalmak bu kadar kolaymı ya temas yok birleşme olmamış heleki permatikten nasıl kalınacak acaba
Hamile kalmak bu kadar kolaymı ya temas yok birleşme olmamış heleki permatikten nasıl kalınacak acaba