Penisle sürtünmede gebelik olur mu ?

Her ikiniz de hamile değilsiniz ki biriniz üç ay önceden, siz de 6 aydan bahsediyorsunuz böyle gebelik olmaz hayatım boşuna takıntı yapıyorsunuz. Hamile değilsiniiiiiiiiiiiiiiz rahat olun güzel bir uyku çekin...

Her ikiniz de hamile değilsiniz ki biriniz üç ay önceden, siz de 6 aydan bahsediyorsunuz böyle gebelik olmaz hayatım boşuna takıntı yapıyorsunuz. Hamile değilsiniiiiiiiiiiiiiiz rahat olun güzel bir uyku çekin...
Abla öteki seyde cevap vermiştim ona birsey yazmadınız onu da yazabilir misiniz nolur çok bunaldım ablam özür dilerim hakkını helal et çok bunalttım seni

Öteki şey yazınca anlamıyorum ki link ver hangi konu ise konuya gir üstteki adresin tamamını kopyala buraya yapıştır.

Ben de aynı şekilde bir yakınlık yaşadım. Olaydan sonra 3 kez adet oldum ama çok ağrısız geçti. Normalde ağrılı olurdu. Bi sürü idrar testi yaptım biri silik hepsi negatifti ama hala düşünmeden duramıuorum. Benimle ilgili ne düşünüyorsunuz
canım hamile olman imkansız belki hcgiçeren bir ilaç falan almışsan test o yüzden silik çıkmış olabilir. Ya da testi çok işlek olmayan bir evzaneden almışsan beklemiş, hasar görmüş tarihi vs geçmiş olabilir ve belirli bir dakikadan sonra çıkan çizgi önemsizdir çok beklersen çizgi çıkabilir. Bana güven, hamile olman mümkün değil internette okuduğun şeylere inanma hemen. çoğu bilgi kirliliği

Selincim 3 defa adet olman zaten gebe olmadığını gösteriyor gebe olan bir kadın adet olmaz testlerinde negatif çıkmış artık gebe olmadığına ikna olmaya çalış ablacım.

Ya size bi soru sorabilir miyim nolur bana da bi cevap verin bundan 6 ay önce iç camsıırı ile surtınmeli birliktelik yaşadım erkek arkadaşımda asla bosalma olmadı olaydan sonra olmam gereken zamanda adetimi normal bir şekilde gördüm ama Ocak ayında 12 gün gecikme yaşayınca doktora gittim adet söktürücü verdi on gün kullandım uç gün sonra adetimi oldum ama o Ocak ayından itibaren adet kanım azaldı rengi daha koyu ve pıhtılıyken şimdi daha kırmızı karnım büyüdü vajinam genişledi be büyüdü karnımda kahverengi lekeler çıktı sık idrara gidiyorum ve su gibi akıntım var karnımda bebek hareketi hissediyorum 6 aydır düzenli düzensiz adet oluyorum her ay 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason 6 kere beta hcg yaptırdım hepsi negatif gizli gebelik diye birsey varmış ve kanda alttan ultrason da yada karından ultrasonda asla cıkmıyormus suan belki de bunca belirti onu yaşadığımı gösteriyor nolur bana da bi cevap yazın artık intihar etme derecesindeyim
Psikolojiniz hormonlarınızı inanılmaz etkiliyor adet söktürücü dediğiniz şey de vücudunuza aldığınız hormon takviyesi vücudunuz ilaca böyle tepkiler vermiş olabilir. Vücudunuza bu stresi yaşatmayın ve kendinize zaman verin her şey düzene oturacaktır şahsen sizin yerinizde olsam gebelikten asla şüphelenmem ama belki başka bir rahatsızlığınız vardır bi doktora danışın. Fakat gebeliğe ben ihtimal vermiyorum

Link atar mısınız tam olarak ne yaşadığınızı bulamadım
Ablacım 30 Kasım’da erkek arkadaşımla iç çamaşırı varken sürtünmeli ilişki yaşadım o bosalmadı ben ilişkifen 3 gün sonra yumurtalamanın 14. günü adet oldum o sıra da antidepresan kullanıyordum Ocak ayında 12 gün adetim gecikince doktora gittim adet söktürücü verdi 10 gün kullandım 3 gün sonra adet gördüm 6 aydır düzenli düzensiz adet görüyorum her ay ama az ve rengi değişti doktorum da prolaktin yüksekliği adet kanını etkiler ve miktarı azaltır dedi 6 ayda 7 kere beta hcg yaptırdım 4 kere vajinal ultrason 6 kere krından ultrason yaptırdım ve 6 farklı doktora gittim karnım büyüdü rahmim büyüdü karnımda gebelik lekeleri çıktı su gibi akıntım vardı sık idrara gidiyordum süt geliyordu falan bende gizli gebeliğe taktım kanda vajinal ultrason da hiç birsey de cıkmıyormus doktorlar Yok diyor bi ablamızda Burda var dedi rahatlamıştım yine panik oldum ben anlamadım nedir

Geri