Penisle sürtünmede gebelik olur mu ?

Vala çok gzl anlattiki durumu biraz rahatladım ya bende onunki GB ileri bişey olmadı kıyafet vs vardı bizde de işte bilmiyorum supe varya insanı yeyip bitiriyor birde adet düzensizliğim.var sade dokuz dogurucam GB bişey adet oluyum hemen. Size soylucem şükür diye

Ben de aynı şekilde bir yakınlık yaşadım. Olaydan sonra 3 kez adet oldum ama çok ağrısız geçti. Normalde ağrılı olurdu. Bi sürü idrar testi yaptım biri silik hepsi negatifti ama hala düşünmeden duramıuorum. Benimle ilgili ne düşünüyorsunuz

Ya size bi soru sorabilir miyim nolur bana da bi cevap verin bundan 6 ay önce iç camsıırı ile surtınmeli ilişki yaşadım erkek arkadaşımda asla bosalma olmadı olaydan sonra olmam gereken zamanda adetimi normal bir şekilde gördüm ama Ocak ayında 12 gün gecikme yaşayınca doktora gittim adet söktürücü verdi on gün kullandım uç gün sonra adetimi oldum ama o Ocak ayından itibaren adet kanım azaldı rengi daha koyu ve pıhtılıyken şimdi daha kırmızı karnım büyüdü vajinam genişledi be büyüdü karnımda kahverengi lekeler çıktı sık idrara gidiyorum ve su gibi akıntım var karnımda bebek hareketi hissediyorum 6 aydır düzenli düzensiz adet oluyorum her ay 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason 6 kere beta hcg yaptırdım hepsi negatif gizli gebelik diye birsey varmış ve kanda alttan ultrason da yada karından ultrasonda asla cıkmıyormus suan belki de bunca belirti onu yaşadığımı gösteriyor nolur bana da bi cevap yazın artık intihar etme derecesindeyim

Ablacım benim hiç adet dönemimden önce böyle bir durum olmuyordu ilk defa oldu bu sırt agrısı oluyordu ama çok normal şekilde oluyordu bu yüzden çok takıldım ne yatınca geçiyor ne oturunca ne gezince anlamadım gitti artım kafayı yedim sonum hiç iyi degil gerçekten

Allah rızası icin bana da bir cevap yazar öısınız İnan’ın bende kafayı yemek üzereyim sözüm olucak hafta sonu allah nasip ederse ama kendimi veremiyorum asla be mutluyum ne huzurluyum

Neden mi risk var ? Bir bu kişi daha ilişkiye yeni girmiş iki sevgilisi vajinanın içine yani girişine boşalmış buradan spermler yumurtasını dölleyebilir seninkisi ile uzaktan yakından alakası var mı ? Sen kaç kere adet oldun.