Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabikide canım benim bak biraz kendine zaman ayır düşünme bütün belirtilerin gecicek emin ol buna herkes Yok diyor bütün doktorlar Yok diyor da interntte yazan seyler mi dogru oluyor bide bu acıdan düşün
Tabikide canım benim bak biraz kendine zaman ayır düşünme bütün belirtilerin gecicek emin ol buna herkes Yok diyor bütün doktorlar Yok diyor da interntte yazan seyler mi dogru oluyor bide bu acıdan düşün
Ya kuzum emin değilim çok ikna da olmuş değilim ama yapıcak birsey yok ki kendimi hasta ettim artık bi dünya şey çıktı bu strEsten dolayı ama elde olan birsey yok
Aynen ablacım çok doğru dedin düşündükçe daha farklı seyler çıkıyor ve biz herseyi gebeliğe yoruyoruz e boyle Düşününce de beyinde ona göre hareket ediyor
Canım karın zaten pıt pıt atar normalde de olur ama biz gebelik korkusunu çok yoğun yaşadığımız icin bunu çok daha net fark ediyoruz normald ede olan birsey bu zaten
Canım karın zaten pıt pıt atar normalde de olur ama biz gebelik korkusunu çok yoğun yaşadığımız icin bunu çok daha net fark ediyoruz normald ede olan birsey bu zaten
Tabikide canım benim herkesin belli dönem de yaşadığı birsey bu ki ben 9 doktora gittim artık 9 tane Kadın doğumcu gezdim yaşadığım şehiri bıraktım İstanbul’a bile gittim yani