Ö Öykü Güzel Forum Okuru 4 Şubat 2012 #21 ÖykÜ GüZeL GitaRr Nedİrrkii BenCe ÇoK BeT İğRenç 🙁 KeMan DaHa HoŞş.! 🙂 <3
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Şubat 2012 #22 çok güzel bi gitar kesinlikle böyle bi gitara sahip olmal isterim..🙂
G gitar meleği Forum Okuru 30 Eylül 2012 #24 bencede çok güzel bn çocukluğumdan beri gitar çalmak istemişimdir o kolpli penbe gitar harika bn onu alıcm ama fiyat yazmıo
bencede çok güzel bn çocukluğumdan beri gitar çalmak istemişimdir o kolpli penbe gitar harika bn onu alıcm ama fiyat yazmıo
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Ekim 2012 #25 çok güzel gitarlar ben de gitar çalmasını bilmiyorum hele hele elektronik ngitarı hiç çalamam ama bu çok güzel görünce çalasım geliyor
çok güzel gitarlar ben de gitar çalmasını bilmiyorum hele hele elektronik ngitarı hiç çalamam ama bu çok güzel görünce çalasım geliyor
D DLbgmDL Forum Okuru 23 Ekim 2013 #26 Ben çalmayı biliyorum fakat pembe gitar bir süre sonra boğuyo bende alırken siyah yada açık kahve tercih ettim
Ben çalmayı biliyorum fakat pembe gitar bir süre sonra boğuyo bende alırken siyah yada açık kahve tercih ettim