Patates diyeti bir haftada 5 kilo(denenmistir)
eveettttt arkadaşlar sizinle patates diyetini paylaşmak istedim kendim denedim hatta su anda bile bu konuyu acarken patates yiyorum bugün 7.günüm diet bitio 4 kilo werdim ama laf aramızda diette kaçamak çok yaptm eğer yapmasaydım 5-6 kilo werirdim😀 yalnız baştan söleyeyim patates war ben bu dieti yapabilirim die sewinmein gerçekten zorlanıo insan ben sahsen artk patatesten pek hoşlanmıorm sadece diet amaclı görmek istiorm soframda...eger sabredip 1 hafta dayanabilirseniz 4-5 kiloyu garantilersiniz ha bu arada spor yapmadım pek sewmemde😀 ama su içmeye dikkat edin çoğu sitede war bu diyet bende denedim hadi bakalım Allah yardımcınız olsn
Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.
Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal
Günlük Menüler
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
Patates diyeti yapanların yorumlarını merak ediyorum. Ben kilo vermeyi başardım sizler bu yukarıda sizlere yazdığımdan başka ne kullandınız neler yediniz neler yaptınız vallahi merak ediyorum. Zaten koronada evdeyiz kolaylıkla uygulayabiliriz diye düşünüyorum yorum istiyorum kızlar. Hadi bakim.
Patates diyeti yapanlar kadınlar kulübü melek forum'da Patates diyeti yapanların yorumları kilo verenler burada
patates diyeti patates diyeti yaptım yapan varmı yapanlar ile zayıflayanlareveettttt arkadaşlar sizinle patates diyetini paylaşmak istedim kendim denedim hatta su anda bile bu konuyu acarken patates yiyorum bugün 7.günüm diet bitio 4 kilo werdim ama laf aramızda diette kaçamak çok yaptm eğer yapmasaydım 5-6 kilo werirdim😀 yalnız baştan söleyeyim patates war ben bu dieti yapabilirim die sewinmein gerçekten zorlanıo insan ben sahsen artk patatesten pek hoşlanmıorm sadece diet amaclı görmek istiorm soframda...eger sabredip 1 hafta dayanabilirseniz 4-5 kiloyu garantilersiniz ha bu arada spor yapmadım pek sewmemde😀 ama su içmeye dikkat edin çoğu sitede war bu diyet bende denedim hadi bakalım Allah yardımcınız olsn
Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.
PATATES DİYETİ NASIL YAPILIR
Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal
Günlük Menüler
- 1. Gün
- 2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
- 3. Gün
- 4. Gün
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
- 5. Gün
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
- 6. Gün
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
- 7. Gün
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
PATATES DİYETİ YAPANLARIN YORUMLARI OLSUN KIZLAR
Patates diyeti yapanların yorumlarını merak ediyorum. Ben kilo vermeyi başardım sizler bu yukarıda sizlere yazdığımdan başka ne kullandınız neler yediniz neler yaptınız vallahi merak ediyorum. Zaten koronada evdeyiz kolaylıkla uygulayabiliriz diye düşünüyorum yorum istiyorum kızlar. Hadi bakim.
Moderatör tarafında düzenlendi: