Merhaba Handan abla.. 🙂 Bugün okul çıkışında arkadaşımla aramızda geçen diyaloğu anlatmak istedim sana.. Bana gelişmeleri yaz demiştin.. Galiba ben bugün çok kötü birşey yaptım.. hoşlandığım çocukla benim ortak bir arkadaşımız var.. Onunla konuştum.. Benim ondan hoşlandığımı bu ortak arkadaşımız biliyordu.. Sanki benim ağzımı aramak istiyormuş gibi sorular sorup durdu.. Hala ondan hoşlanıyormusun dedi bana.. ben baya düşünerek cvp verdm, biraz gıcık oluyorum ona dedim.. nedenini sordu işte msnden sildiğini falan söyledim.. konuşmuyoruz farkediyorsun zaten dedim.. Bana onun ne kadar iyi bir çocuk olduğunu ve hiç de gıcık bi tarafının olmadığını söyledi.. çok iyi bir çocuktur, cana yakındır diye ona olan sinirimi hafifletmeye çalıştı.. hoşlanıyorsan biliyim, normal birşey bu, olabilir dedi.. O an senin dediklerin aklıma geldi.. İlgin olduğunu fazla belli etme, konuşma, sessiz kal, ilgisizlik onun dikkatini çeker demiştin.. Bende bunun üstüne başka birisi var dedim arkadaşıma.. direkt ağzımdan böyle çıktı.. 🙁 ve düşündükçe acaba yanlış mı yaptım diyorum? bu konuşmalardan önce hoşlandığım çocukla da bugün karşılaştık.. artık onun sevgisinden şüphem yok çünkü baya belli etmeye başladı.. Bana baktığını gördüğümde gözlerini kaçırmıyor artık.. resmen seyrediyor.. beni sevdiğini bilmemi istiyor gibi baktıkça bakıyor.. ben başkası var dediğimde bu onun kulağına gider, bana olan sevgisi değişir mi diye resmen yedim kendimi bugün.. 🙁 bilmiyorum acaba napabilirim? bu ortak arkadaşıma ondan hoşlandığımı söylesem mi diye düşünüyorum, sana danışmak istedim..