яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #21 Cevap: Özel numara arıyorsa? ßen açarım tanımıosam kapatırım..
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #22 Cevap: Özel numara arıyorsa? A açardım yaniii özel yada numara farketmez bazen bazıları numarasının gizli olduğunu bile bilmiyo açınca niye özel nodan arıyosun deyince aaaa özel mi valla bilmiyodum dur açıyım sağol diyolar🙂🙂
Cevap: Özel numara arıyorsa? A açardım yaniii özel yada numara farketmez bazen bazıları numarasının gizli olduğunu bile bilmiyo açınca niye özel nodan arıyosun deyince aaaa özel mi valla bilmiyodum dur açıyım sağol diyolar🙂🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Aralık 2008 #23 Cevap: Özel numara arıyorsa? sağolun kızlar yorumlarınız içinnnn
kaprisli Yeni Üye Üye 18 Aralık 2008 #25 Cevap: Özel numara arıyorsa? açmam sesini kısarım çalar çalar durur🙂 ki zaten özel numaralara kapalı telefonum
Cevap: Özel numara arıyorsa? açmam sesini kısarım çalar çalar durur🙂 ki zaten özel numaralara kapalı telefonum
*jellibon* Daimi Üye Üye 18 Aralık 2008 #26 Cevap: Özel numara arıyorsa? aynen benimde kapalı arıyamazlar
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Aralık 2008 #27 Cevap: Özel numara arıyorsa? n emutlu bizeee kahrolsun gizli nolar demi😀
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #28 Cevap: Özel numara arıyorsa? A)Mutlaka açarım özelller bende engelli ama engelli olmasa bile açardıım...
Cevap: Özel numara arıyorsa? A)Mutlaka açarım özelller bende engelli ama engelli olmasa bile açardıım...