PaSikA Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #11 Cevap: Özel numara arıyorsa? Bende açıyorum özel nodan arayanları benim için sorun değil yani numaranın görünmesi yada görünmemesi
Cevap: Özel numara arıyorsa? Bende açıyorum özel nodan arayanları benim için sorun değil yani numaranın görünmesi yada görünmemesi
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 6 Kasım 2008 #12 Cevap: Özel numara arıyorsa? açmam zaten açamam engelli bende özel numaralardan gelen çağrılar. Bir zamanlar çooook rahatsız ediliyordum hemcinsim tarafından direk kapattım bende
Cevap: Özel numara arıyorsa? açmam zaten açamam engelli bende özel numaralardan gelen çağrılar. Bir zamanlar çooook rahatsız ediliyordum hemcinsim tarafından direk kapattım bende
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #13 Cevap: Özel numara arıyorsa? Birinini sizi aramasını nasıl engelliyosunuz???
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 6 Kasım 2008 #14 Cevap: Özel numara arıyorsa? operatörüne göre değişiyor ben müşteri hizmetlerini arayarak yaptırdım....
Cevap: Özel numara arıyorsa? operatörüne göre değişiyor ben müşteri hizmetlerini arayarak yaptırdım....
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #15 Cevap: Özel numara arıyorsa? ımmmm acarım heralde özelde olsada numaramı biliyo sonucta
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #16 Cevap: Özel numara arıyorsa? anladım arkadaşlar teşşekür ederim yorumlarınız içinnn
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #17 Cevap: Özel numara arıyorsa? telefonum özel nolara kapalı😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Kasım 2008 #18 Cevap: Özel numara arıyorsa? herkesin öle anlaşılan teşşekürler yorumlar içinn
_Gül_ Yeni Üye Üye 7 Aralık 2008 #19 Cevap: Özel numara arıyorsa? ben açardım çünkü bazen ailemde özel yapıp unutuyorlar tekrar çevirmeye o yüzden açıyorum kim olduğunu öğreniyom yani
Cevap: Özel numara arıyorsa? ben açardım çünkü bazen ailemde özel yapıp unutuyorlar tekrar çevirmeye o yüzden açıyorum kim olduğunu öğreniyom yani
bjk_65 Yeni Üye Üye 12 Aralık 2008 #20 Cevap: Özel numara arıyorsa? bende önceden açıktı ama hiç cvp vermezdim ama artık öyle bi duruma gerek yok kapattım özeli
Cevap: Özel numara arıyorsa? bende önceden açıktı ama hiç cvp vermezdim ama artık öyle bi duruma gerek yok kapattım özeli