MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Kasım 2008 #1 Özel numara arıyorsa? diyelimki özel numara arıyor sizi ne yaparsınız?? A)Mutlaka açarım B)Açmam C)Açmadan direk kapatırım Son düzenleme: 4 Kasım 2008
diyelimki özel numara arıyor sizi ne yaparsınız?? A)Mutlaka açarım B)Açmam C)Açmadan direk kapatırım
blue_angel Yeni Üye Üye 4 Kasım 2008 #2 Cevap: Özel numara arıyorsa? 🙂 ben özel numaralara kapattım arayamıyorlar. *253#
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Kasım 2008 #3 Cevap: Özel numara arıyorsa? bende öle yaptım ama yiende soru işteeee
dionisya Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #4 Cevap: Özel numara arıyorsa? açmam ki zaten ozel nolar engelli bende..
mislinay Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #5 Cevap: Özel numara arıyorsa? evet bendede öyle canım özelden kimse arayamıyor 😀 ama ben açardım özel bir durumum yok yani ama tanımadığım biriyse uzatmadan kapatırdım
Cevap: Özel numara arıyorsa? evet bendede öyle canım özelden kimse arayamıyor 😀 ama ben açardım özel bir durumum yok yani ama tanımadığım biriyse uzatmadan kapatırdım
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #7 Cevap: Özel numara arıyorsa? tabıkı c)..zaten özeller arayamıyokı..kapalı çunku..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #8 Cevap: Özel numara arıyorsa? verdiğiniz cevaplar için ve yorumlarınız için teşşekürler
CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Kasım 2008 #9 Cevap: Özel numara arıyorsa? Ben aciyorum vallahi, hic takmam Simdiye kadar özel nodan arayan birinden rahatsiz olmadim zaten, no problem yani ;-)
Cevap: Özel numara arıyorsa? Ben aciyorum vallahi, hic takmam Simdiye kadar özel nodan arayan birinden rahatsiz olmadim zaten, no problem yani ;-)
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #10 Cevap: Özel numara arıyorsa? sen öle diyorsan öeldir carizmacımmm