ben oksidantla açtım ama sonuç tabi ki rezalet. saçlarınız lastik gibi oluyor. yazık etmeyin saçlarınıza. konuyu açan arkadaşta yüzyılın keşfi gibi anlatmış durmuş ama anlayan da yok tabiki. ee ne demişler ''bilmiyorsan sus adam sansınlar''. saçlarınızı koyu renge boyasanızda içindeki kimyasallar herşekilde zarar verir. yani saçın rengini zarar vermeden değiştiremezsiniz. işin en az zarar kısmına gelince de para konuşur. gidersin en iyi boyayı kullanırsın(ki burda en iyi boya derken doğala en yakın ve en az yıpratanını kastediyorum) o da sana pahalıya patlar. he işin sarıdan siyaha dönüp de oksidatla sarıya geri dönme kısmına gelince, bu tamamen palavra. arkadaşın aklına yatıyosa yapsın bakalım kafasında saç adına birşey kalıyor mu. hadi diyelim heves ettiniz boyadınız, hangimiz heves etmez ki zaten. boyanın rengini iyi düşünün. tutup siyaha boyarsanız geri dönüşü güç olacaktır. sarıya boyadınız diyelim, yıpranmayı göze alacaksınız. saçlarınız saman gibi olcak. 23 yaşındayım. saçımı boyamadığım renk kalmadı diyebilirim. en sonunda kalçama gelen saçlarımı omuzlarımda buldum. niye? çünkü zavallıcıkların anasını ağlattım. allahın verdiği renge de saygı duymak lazım bazen. işin cılkını çıkarmamak lazım.