üni-melek Yeni Üye Üye 7 Kasım 2010 #21 pasika' Alıntı: Alkışlar sadmine :d:d Genişletmek için tıkla ... katılıyorum en güzel yorum lardan birisiydi tebrikler sadmin im
pasika' Alıntı: Alkışlar sadmine :d:d Genişletmek için tıkla ... katılıyorum en güzel yorum lardan birisiydi tebrikler sadmin im
AyYuzlu Daimi Üye Üye 7 Kasım 2010 #22 $ul€' Alıntı: buranın olmazsa olmazları :hıms: PAsika,Hayal,Rüyam,Mawi,Sadmin,ausse angel 😀 öle bişi unuttum başını 😀 sonra...Bitter 😀 tuqqce, stefanyy((ayyüzlü )) 😀 ,Hercai,pelinsu 😀,meçhul... Ve diğer adı aklıma gelmeyen tüm M.M üyeleri... ya peki olmasada olurlar 😀 😀 cıx cıx cıx sizce yorum yapar mıyım 😀 Genişletmek için tıkla ... oy oy oy kıyamam bebişim bnmmmmmmmmmmmmmmm gülüm bnm yaaa
$ul€' Alıntı: buranın olmazsa olmazları :hıms: PAsika,Hayal,Rüyam,Mawi,Sadmin,ausse angel 😀 öle bişi unuttum başını 😀 sonra...Bitter 😀 tuqqce, stefanyy((ayyüzlü )) 😀 ,Hercai,pelinsu 😀,meçhul... Ve diğer adı aklıma gelmeyen tüm M.M üyeleri... ya peki olmasada olurlar 😀 😀 cıx cıx cıx sizce yorum yapar mıyım 😀 Genişletmek için tıkla ... oy oy oy kıyamam bebişim bnmmmmmmmmmmmmmmm gülüm bnm yaaa
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 7 Kasım 2010 #23 Olmassa olmaz okadr çok kişi var ki.... zaten hepsi bellii... ama yeni olmassa olmazlarımızda var artık .. yeni meleklerimiz.. sudembeyaz, unimelek, masal, cadıkızımız,ilkimsu, elfce ve elifcx (öle bişedii işte) ........ yaaaa bide ben 🙂 olmasada olur dediğim kimse yok olursa yazarım 🙂
Olmassa olmaz okadr çok kişi var ki.... zaten hepsi bellii... ama yeni olmassa olmazlarımızda var artık .. yeni meleklerimiz.. sudembeyaz, unimelek, masal, cadıkızımız,ilkimsu, elfce ve elifcx (öle bişedii işte) ........ yaaaa bide ben 🙂 olmasada olur dediğim kimse yok olursa yazarım 🙂
twins Yeni Üye Üye 13 Kasım 2010 #24 ben daha pek kimseyi tanımıyorum o yüzden ilk gözüme takılan sevdiğim üye belen o olmazsa olmaz diyorum bi de sadmin diyim olmasa da olura gelince de hiç msj yazmayan sadece üye olup bi daha uğramayan üyeler olmasa da olur🙂
ben daha pek kimseyi tanımıyorum o yüzden ilk gözüme takılan sevdiğim üye belen o olmazsa olmaz diyorum bi de sadmin diyim olmasa da olura gelince de hiç msj yazmayan sadece üye olup bi daha uğramayan üyeler olmasa da olur🙂
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 7 Şubat 2012 #25 enceyim melom ve cemoşum olmazsa olmaz little girl olmasada olur süper olur hatta