CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Kasım 2008 #11 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 Okunmasi gereken yeni yasalari :zuha: Benim yerime oku ben sana dönerim
Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 Okunmasi gereken yeni yasalari :zuha: Benim yerime oku ben sana dönerim
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Kasım 2008 #12 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 organlarimi lazim olursa...lazim olmasin da...ay sacmaladim ya
Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 organlarimi lazim olursa...lazim olmasin da...ay sacmaladim ya
MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Kasım 2008 #13 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 kredi kartı borçlarımı
dionisya Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #14 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 bende ipodumu ve kredi kartı borçlarımı bırakırdım
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #15 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 ben butun malimi mulkumu olsa tabi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Kasım 2008 #16 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 Sana cümlelerimi bırakıyorum. Türk Tarih ve Dil Kurumu'na inat olanları, ve sana; " Bu dünyadan hiç birşey anlamadım " İçinde bulunduğun anın dünyanın yerin herşeyin tadını çıkar. 😀 Ne diyorum ya ya ben iyi bi kişiydim yazık bana zar zor yaptım herşeyi kimseye bişey bırakmıyorum bu ne ya 😀
Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 Sana cümlelerimi bırakıyorum. Türk Tarih ve Dil Kurumu'na inat olanları, ve sana; " Bu dünyadan hiç birşey anlamadım " İçinde bulunduğun anın dünyanın yerin herşeyin tadını çıkar. 😀 Ne diyorum ya ya ben iyi bi kişiydim yazık bana zar zor yaptım herşeyi kimseye bişey bırakmıyorum bu ne ya 😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #17 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 ben bu ustekine hic birsey birakmam cok cimri
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Kasım 2008 #18 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 Kahve koleksyonumu
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #19 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 ben carizmacima suan ödedigim borclardan sonra biriktirebilecegim paramı bırakıyorum elbet lazım olur 😀
Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 ben carizmacima suan ödedigim borclardan sonra biriktirebilecegim paramı bırakıyorum elbet lazım olur 😀
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #20 Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 çok ilginç bir soru bu yaaa... ne bırakıyım ki heralkde beni hatırlaman için ufak bana ait kalıcı bir eşya olabilirdi...
Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın 🙂 çok ilginç bir soru bu yaaa... ne bırakıyım ki heralkde beni hatırlaman için ufak bana ait kalıcı bir eşya olabilirdi...