S Seytanlarmekani Forum Okuru 25 Kasım 2013 #41 Çok güzel olmuş emeğe ödevimde yardımcı oldunuz Yapmayan arkadaşlara da verdim:kutlama1:VE BY BY VE BY BY
Çok güzel olmuş emeğe ödevimde yardımcı oldunuz Yapmayan arkadaşlara da verdim:kutlama1:VE BY BY VE BY BY
K kayıtsız üye Forum Okuru 16 Aralık 2013 #42 * Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Atatürk ün sözü değil paolo ruffini nin bir sözüdür.
* Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Atatürk ün sözü değil paolo ruffini nin bir sözüdür.
Ç Çağrı Göçmen Forum Okuru 10 Mart 2014 #43 Size çok teşekkür ederim bide espri iyiydi 😀 çok sağolun 🙂
S Sude DEMİRAL Forum Okuru 12 Mart 2014 #45 Öğretmem bir mum gibidir. kendisi tükenirken etrafını aydınlatır.
A aliye patsit Forum Okuru 17 Mart 2014 #46 öğretmenlerimi seviyorum iyiliğimi düşünüyorlar biliyorum da bize öğretirkende bir bildiği bvar...................... Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Mart 2014
öğretmenlerimi seviyorum iyiliğimi düşünüyorlar biliyorum da bize öğretirkende bir bildiği bvar......................
S Seksen beş Forum Okuru 17 Kasım 2014 #49 Öğretmen , bir ağacın köküdür. Dalları bilgi,Meyvesi Çalışma, yaprakları ise geçmiş veya gelecek öğrencilerdir . Benim sözüm
Öğretmen , bir ağacın köküdür. Dalları bilgi,Meyvesi Çalışma, yaprakları ise geçmiş veya gelecek öğrencilerdir . Benim sözüm