HemşireniZ Aktif Üye Üye 14 Ağustos 2017 #11 Tam net değil ama iyice yakınlaştırınca bebeğin cinsiyeti erkeğe benziyor. Tabi bebeğin cinsiyetini 20 . haftalarda net öğreneceğinizi de belirtelim.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Tam net değil ama iyice yakınlaştırınca bebeğin cinsiyeti erkeğe benziyor. Tabi bebeğin cinsiyetini 20 . haftalarda net öğreneceğinizi de belirtelim.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
T Tülay bozkurt Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2019 #13 Cinsiyet tahmini yaparmısınız Ekli dosyalar image.jpg 1,4 MB · Görüntüleme: 614
D Dilara048 Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2019 #14 Benim kuzuya da yorum yaparmısınız kızlar merakla bekliyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Ağustos 2019
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Ağustos 2019 #16 Selamlar sevgili dilara inceledim baştan aşağıya yüzde yüz kız gibi görünüyor hayırlı olsun
M Minnak Forum Okuru 6 Ağustos 2019 #17 SadmiN' Alıntı: Selamlar sevgili dilara inceledim baştan aşağıya yüzde yüz kız gibi görünüyor hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için
SadmiN' Alıntı: Selamlar sevgili dilara inceledim baştan aşağıya yüzde yüz kız gibi görünüyor hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için
C Caneymın Yeni Üye Üye 19 Ağustos 2019 #18 Kizlar ben resim atamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz