noluyor anlamadıımm..???

ayy çok sevindim.ağrılarım bitti benim çok şükür.normale döndüm.sanırsam sadece günleri şaştı.allah sana sağlıklı ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına alıp,analı babalı büyütmek nasip etsin 🙂
saol canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin:d040:

bunu öğrenmem gerekiyor. şuan test de yapamıyorum...
geçtiğimiz mayıs ayının 4 ünde kürtaj oldum. ve aradan aylar geçti... nedense hamile kalamıyorum galba. 1 haftadır aşırı açlık hissim oluyor hatta hissettiğim andan itibaren ellerim titriyor. gözlerim kararıyor. midem de yanma oluyor. ama bugün adet gördüm. bu ne anlama geliyor ki..
birşeyler yazarsanız çok iyi olurr...

bunu öğrenmem gerekiyor. şuan test de yapamıyorum...
geçtiğimiz mayıs ayının 4 ünde kürtaj oldum. ve aradan aylar geçti... nedense hamile kalamıyorum galba. 1 haftadır aşırı açlık hissim oluyor hatta hissettiğim andan itibaren ellerim titriyor. gözlerim kararıyor. midem de yanma oluyor. ama bugün adet gördüm. bu ne anlama geliyor ki..
birşeyler yazarsanız çok iyi olurr...

Adetten önce kan şekerinde aşırı düşüklük olabilir.Söz konusu adet döneminde aşırı kan kaybı olduğu için öncesinde vücut kendince tedbir alıyor olmalı.Çok rahatsız ederse dra görünün derim

Hamilelikle ilgili kürtajdan sonra hamile kalma riski ilk bir kaç ay çok fazladır.Sonrasında eşinizle doğru anı yakalayamamış olabilirsiniz.Adet döngüsü takvimlerini inceleyip doğru zamanları belirlemenizde fayda var.

Geri