jnevin Hamiş Melek 30 Eylül 2010 #21 Allah şifa versin canım ama anne sevgisi bambaşka dua et allahın izniyle birşeyi kalmaz
ukalayazar Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #22 testlerin sonucu açıklandığındaa yazacağım...biopsiyi bekliyoruz...hepiniz çok sağolun gerçekten. 28 yaşında olanımız dahi anneye ne kadar muhtaç ve ben daha 17 yimm...inanıorum , inanmaya çalışıorum , anneme birşey olmayacak
testlerin sonucu açıklandığındaa yazacağım...biopsiyi bekliyoruz...hepiniz çok sağolun gerçekten. 28 yaşında olanımız dahi anneye ne kadar muhtaç ve ben daha 17 yimm...inanıorum , inanmaya çalışıorum , anneme birşey olmayacak
Y yalnızkalp Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #24 ukalayazar' Alıntı: senin için üzüldüm başın sağolsun...iyi dileklerin için teşekkkür ederim...inşallah Genişletmek için tıkla ... Acil şifalar dilerim annenize.
ukalayazar' Alıntı: senin için üzüldüm başın sağolsun...iyi dileklerin için teşekkkür ederim...inşallah Genişletmek için tıkla ... Acil şifalar dilerim annenize.
ebe melek Üye Üye 6 Ekim 2010 #25 allah bütün anneleri yavrularina bagislasin cnm benimya bende qurbetdeyim anne hasretiyle yanyom annem benim derd ortagimdi ya keske yanimda olsa
allah bütün anneleri yavrularina bagislasin cnm benimya bende qurbetdeyim anne hasretiyle yanyom annem benim derd ortagimdi ya keske yanimda olsa
H hejar Yeni Üye Üye 6 Ekim 2010 #26 canım benim yaaa inşallah annen iyi olur ve aslaa basınızdan eksik olmaz anneler cok baskaa allah kimseyi annesiz bırakmasın dualarım seninle
canım benim yaaa inşallah annen iyi olur ve aslaa basınızdan eksik olmaz anneler cok baskaa allah kimseyi annesiz bırakmasın dualarım seninle