PaSikA Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #281 * ELFiDa*' Alıntı: Ben acab * ELFiDa* ya da *HaYaL_GöZLüM * olabilir miyim .Bi de mümkünse paylaşımcı melek yazan yere Kedicik yazabilir misiniz??? Genişletmek için tıkla ... canım nickin * ELFiDa* olarak değişmiştir. Fakat üye rütbelerinin yazdığı bölüme başka birşey yazılmıyor... Dişeps' Alıntı: Bende nickimi değiştirmek istiyorum Dişeps yaparsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Nickin değişmiştir.Hayırlı olsun🙂
* ELFiDa*' Alıntı: Ben acab * ELFiDa* ya da *HaYaL_GöZLüM * olabilir miyim .Bi de mümkünse paylaşımcı melek yazan yere Kedicik yazabilir misiniz??? Genişletmek için tıkla ... canım nickin * ELFiDa* olarak değişmiştir. Fakat üye rütbelerinin yazdığı bölüme başka birşey yazılmıyor... Dişeps' Alıntı: Bende nickimi değiştirmek istiyorum Dişeps yaparsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Nickin değişmiştir.Hayırlı olsun🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #282 PaSikA' Alıntı: canım nickin * ELFiDa* olarak değişmiştir. Fakat üye rütbelerinin yazdığı bölüme başka birşey yazılmıyor... Nickin değişmiştir.Hayırlı olsun🙂 Genişletmek için tıkla ... pasi dark da yazıyor ya acoşun kankisi diye öyle olmiyi mi bi de olmadı bu nick
PaSikA' Alıntı: canım nickin * ELFiDa* olarak değişmiştir. Fakat üye rütbelerinin yazdığı bölüme başka birşey yazılmıyor... Nickin değişmiştir.Hayırlı olsun🙂 Genişletmek için tıkla ... pasi dark da yazıyor ya acoşun kankisi diye öyle olmiyi mi bi de olmadı bu nick
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #283 *HaYaL_GöZLüM * yaptım nickini bi dene bakalım avatar gözükecekmi 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #284 PaSikA' Alıntı: *HaYaL_GöZLüM * yaptım nickini bi dene bakalım avatar gözükecekmi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Gözükmedi Pasi yıldız koymadan deer misin ELFiDA ya da HaYaL_GöZLüM
PaSikA' Alıntı: *HaYaL_GöZLüM * yaptım nickini bi dene bakalım avatar gözükecekmi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Gözükmedi Pasi yıldız koymadan deer misin ELFiDA ya da HaYaL_GöZLüM
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #285 *HaYaL_GöZLüM *' Alıntı: Gözükmedi Pasi yıldız koymadan deer misin ELFiDA ya da HaYaL_GöZLüM Genişletmek için tıkla ... ikiside kullanımda malesef yeniden önceki nickini yapalım istersen
*HaYaL_GöZLüM *' Alıntı: Gözükmedi Pasi yıldız koymadan deer misin ELFiDA ya da HaYaL_GöZLüM Genişletmek için tıkla ... ikiside kullanımda malesef yeniden önceki nickini yapalım istersen
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2010 #286 PaSikA' Alıntı: ikiside kullanımda malesef yeniden önceki nickini yapalım istersen Genişletmek için tıkla ... Gerçeğe dönemiycem yani ben he 🙁 E HaYaL olsun tamam pasi 🙁
PaSikA' Alıntı: ikiside kullanımda malesef yeniden önceki nickini yapalım istersen Genişletmek için tıkla ... Gerçeğe dönemiycem yani ben he 🙁 E HaYaL olsun tamam pasi 🙁
La Noyee Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #288 Merhaba.. 🙂 Benim de nickimi La Noyee olarak değiştirebilir misiniz? 🙂
KIVILCIM Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #289 merhaba... bende değiştirmek istiyorum 😀. yeni nickim ,,, KIVILCIM ,, olabilir mi acaba .?