PaSikA Yeni Üye Üye 28 Şubat 2010 #261 Cenne[T]-ul Meva' Alıntı: Cenne[T]-ul Meva Degisdire bilirmisniz acaba ? Tsk simdiden =)) Genişletmek için tıkla ... Nickiniz istediğiniz şekilde değişmiştir.Hayırlı olsun🙂
Cenne[T]-ul Meva' Alıntı: Cenne[T]-ul Meva Degisdire bilirmisniz acaba ? Tsk simdiden =)) Genişletmek için tıkla ... Nickiniz istediğiniz şekilde değişmiştir.Hayırlı olsun🙂
@y_ışığı Yeni Üye Üye 28 Şubat 2010 #262 ben de nartanem olan nikimi değiştirmek istiyorum yani üyeyim ama yine de @y_ışığı olarak değiştirmek istiyorum mümkünse
ben de nartanem olan nikimi değiştirmek istiyorum yani üyeyim ama yine de @y_ışığı olarak değiştirmek istiyorum mümkünse
PeLiNiM Yeni Üye Üye 6 Mart 2010 #263 Ben de nickimi *PELİN olarak Eğer bu nick kullanılıyorsa *DOLUNAY olarak değişebilir miyim? teşekkürler şimdiden
Ben de nickimi *PELİN olarak Eğer bu nick kullanılıyorsa *DOLUNAY olarak değişebilir miyim? teşekkürler şimdiden
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Mart 2010 #264 @y_ışığı' Alıntı: ben de nartanem olan nikimi değiştirmek istiyorum yani üyeyim ama yine de @y_ışığı olarak değiştirmek istiyorum mümkünse Genişletmek için tıkla ... Nartanem hanım artık @y_ışığı sınız 🙂 *PELİNSU*' Alıntı: Ben de nickimi *PELİN olarak Eğer bu nick kullanılıyorsa *DOLUNAY olarak değişebilir miyim? teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... pelincim her türlü denedim ancak olmadı PELİNSU yaptım şimdilik diğer türlü avatırın gözükmüyor vede o nicklerle üyeler var.Eğer bunu beğenemdiysen başka birşey ayarlayalım hocam
@y_ışığı' Alıntı: ben de nartanem olan nikimi değiştirmek istiyorum yani üyeyim ama yine de @y_ışığı olarak değiştirmek istiyorum mümkünse Genişletmek için tıkla ... Nartanem hanım artık @y_ışığı sınız 🙂 *PELİNSU*' Alıntı: Ben de nickimi *PELİN olarak Eğer bu nick kullanılıyorsa *DOLUNAY olarak değişebilir miyim? teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... pelincim her türlü denedim ancak olmadı PELİNSU yaptım şimdilik diğer türlü avatırın gözükmüyor vede o nicklerle üyeler var.Eğer bunu beğenemdiysen başka birşey ayarlayalım hocam
Mahperver Yeni Üye Üye 8 Mart 2010 #265 Sevgili adminim bende nickimi Mahperver olarak değiştirmek istiyorum mümkünse.. Olurda daha önceden kayıt edilmişse varsayılan kalsın..
Sevgili adminim bende nickimi Mahperver olarak değiştirmek istiyorum mümkünse.. Olurda daha önceden kayıt edilmişse varsayılan kalsın..
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Mart 2010 #266 Mahperver' Alıntı: Sevgili adminim bende nickimi Mahperver olarak değiştirmek istiyorum mümkünse.. Olurda daha önceden kayıt edilmişse varsayılan kalsın.. Genişletmek için tıkla ... Nickiniz isteğiniz üzerine "Mahperver" olarak değiştirilmiştir.Güle güle kullanın.
Mahperver' Alıntı: Sevgili adminim bende nickimi Mahperver olarak değiştirmek istiyorum mümkünse.. Olurda daha önceden kayıt edilmişse varsayılan kalsın.. Genişletmek için tıkla ... Nickiniz isteğiniz üzerine "Mahperver" olarak değiştirilmiştir.Güle güle kullanın.
D DєRiи яocк Forum Okuru 21 Mart 2010 #267 slm ya kızıcaksınız ama ben çok sıkıldım bu nickten adımı Derin yaparmısın
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Mart 2010 #269 Şam_Şeyt@nı' Alıntı: slm ya kızıcaksınız ama ben çok sıkıldım bu nickten adımı Derin yaparmısın Genişletmek için tıkla ... İstediğiniz nick kullanımda başka bir nick isterseniz tekrar buraya yazarsınız 🙂 *deniz*' Alıntı: nickimi deniz yapar mısınız? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Pelinciğim nickin istediğin şekilde değişmiştir Hayırlı olsun 🙂
Şam_Şeyt@nı' Alıntı: slm ya kızıcaksınız ama ben çok sıkıldım bu nickten adımı Derin yaparmısın Genişletmek için tıkla ... İstediğiniz nick kullanımda başka bir nick isterseniz tekrar buraya yazarsınız 🙂 *deniz*' Alıntı: nickimi deniz yapar mısınız? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Pelinciğim nickin istediğin şekilde değişmiştir Hayırlı olsun 🙂