*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Aralık 2009 #191 masal perisi' Alıntı: bende nickimi masal perisi yaptırmakk istiorum... şimdiden tşkk ( bn imkansızım olmasın dedim ama kar tanesi olan şahıs yani bnm kuzenim olsun olsun dedi... genede pek ısınamadım o isme degiştirirseniz mutlu edersiniz tşk ) Genişletmek için tıkla ... Sen artık masal perisi sin
masal perisi' Alıntı: bende nickimi masal perisi yaptırmakk istiorum... şimdiden tşkk ( bn imkansızım olmasın dedim ama kar tanesi olan şahıs yani bnm kuzenim olsun olsun dedi... genede pek ısınamadım o isme degiştirirseniz mutlu edersiniz tşk ) Genişletmek için tıkla ... Sen artık masal perisi sin
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Aralık 2009 #192 Merhabalar nickimin SüKuT-u HaYaL olarak değiştirilmesi mümkün mü acaba.Şimdiden teşekkürler...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Aralık 2009 #193 Selaaam yine ben geldim 🙂🙂 Biliom coktandir görüsememistik :mery: (küstahligimda üzerimde :seker: ) Ben izniniz ile NefeS olabilirmiyim acaba??? 🙂🙂🙂 o nick varsa NefeS* böylede olabilir 🙂🙂 $imdiden cok tskler
Selaaam yine ben geldim 🙂🙂 Biliom coktandir görüsememistik :mery: (küstahligimda üzerimde :seker: ) Ben izniniz ile NefeS olabilirmiyim acaba??? 🙂🙂🙂 o nick varsa NefeS* böylede olabilir 🙂🙂 $imdiden cok tskler
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #194 *SüKuT-u HaYaL*' Alıntı: Merhabalar nickimin SüKuT-u HaYaL olarak değiştirilmesi mümkün mü acaba.Şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Nickin isteğin üzerine SüKuT-u HaYaL olmuştur 🙂 NefeS*' Alıntı: Selaaam yine ben geldim 🙂🙂 Biliom coktandir görüsememistik :mery: (küstahligimda üzerimde :seker: ) Ben izniniz ile NefeS olabilirmiyim acaba??? 🙂🙂🙂 o nick varsa NefeS* böylede olabilir 🙂🙂 $imdiden cok tskler Genişletmek için tıkla ... Artık nickin NefeS* 🙂
*SüKuT-u HaYaL*' Alıntı: Merhabalar nickimin SüKuT-u HaYaL olarak değiştirilmesi mümkün mü acaba.Şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Nickin isteğin üzerine SüKuT-u HaYaL olmuştur 🙂 NefeS*' Alıntı: Selaaam yine ben geldim 🙂🙂 Biliom coktandir görüsememistik :mery: (küstahligimda üzerimde :seker: ) Ben izniniz ile NefeS olabilirmiyim acaba??? 🙂🙂🙂 o nick varsa NefeS* böylede olabilir 🙂🙂 $imdiden cok tskler Genişletmek için tıkla ... Artık nickin NefeS* 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Aralık 2009 #196 Ya Malesef baska bir üyeninde nicki Nefes oldugu icin avatarim ve profil resimlerim silinmis... =( =( =( Nickim Böyle yazilirsa eger, düzelirmi acaba sorun ??? 'NєfєS' Son düzenleme: 17 Aralık 2009
Ya Malesef baska bir üyeninde nicki Nefes oldugu icin avatarim ve profil resimlerim silinmis... =( =( =( Nickim Böyle yazilirsa eger, düzelirmi acaba sorun ??? 'NєfєS'
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 18 Aralık 2009 #197 Hayır böyle yazılsada sorun düzelmeyecektir başka bir isim bulmanız gerekiyor. Lütfen bulduğunuz niki bana bildiriniz deneme yapalım.
Hayır böyle yazılsada sorun düzelmeyecektir başka bir isim bulmanız gerekiyor. Lütfen bulduğunuz niki bana bildiriniz deneme yapalım.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Aralık 2009 #199 'MαѕαL'' Alıntı: 'MαѕαL' olabilirmi acaba, ay daha nick kalmadi ya 😀 Genişletmek için tıkla ... Sen artıkın bir masalsın bakalım bu nick ne kadar dayanacak sana😛PP
'MαѕαL'' Alıntı: 'MαѕαL' olabilirmi acaba, ay daha nick kalmadi ya 😀 Genişletmek için tıkla ... Sen artıkın bir masalsın bakalım bu nick ne kadar dayanacak sana😛PP