Baz? insanlar ezelden beri sizin için sanki hep vard?r gözünüzü dünyaya açt???n?z andan itibaren , bu dünya yarat?ld???ndan beri o hep sizindir, sizinledir.
??te sen benim için öylesin birtanem...Sanki yüzy?llard?r seninle birlikteyim. Bu dünya varoldu?undan beri, insano?lu yarat?ld???ndan itibaren seni tan?yor gibiyim...Sensiz olan heryer bana cehennem senin oldu?un yerler ise cennetimdir.
Nefes al??lar?m?n nedeni, kavgalar?m, küsmelerim, üzüntülerim, sevinçlerim, gözya?lar?m, kahkahalar?m bana her türlü duyguyu ya?atan koca yürekli insan, dört mevsimi birlikte ya?ad???m, ömrümü ömrüne katt???m nice y?llara iyiki do?dun sol yan?m...
Allah sana uzun ömürler versin, ba??m?zdan eksik etmesin can?m?n can?, a?z?m?n tad?, can kenarlar?m?n babas?, kaderim , erim, erke?im,a?k?m, al?nyaz?m...
Do?um günün kutlu, mutlu ve bizli olsun in?allah... Daha nice y?llarda el ele kol kola her türlü zorluk ve güçlükte, hastal?kta ve sa?l?kta omuz omuza diz dize, yürek yüre?e her zaman yan?nda olaca??ma söz veriyorum..(Bal & Kaymak Misali)
Rabbim ?ahittir ki bu can bu bedenden ç?k?p gidene kadar elini ve yüre?ini asla b?rakm?yaca??ma ve seni sevmekten bir an bile olsun asla vazgeçmiyece?ime yemin ederim ve Rabbimden dilerimki bu dünyada oldu?u gibi ahirette de bizi birbirimize e? nasip etsin in?allah...
Her yeni girilen ya?, ya?lanmak de?il olgunlu?a yürüyü?tür..Dilerim yeni ya??n da her?ey gönlünce olsun. Huzur, mutluluk ve sa?l?k yolda??n olsun kocam benim...