J jupiter Forum Okuru 26 Kasım 2011 #11 TİTAN' Alıntı: Jupi çok teşekkür ederim. Hep beraber inşaallah. Senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun, artık hiç unutmam bunu Genişletmek için tıkla ... tsk ederim canim benim bende
TİTAN' Alıntı: Jupi çok teşekkür ederim. Hep beraber inşaallah. Senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun, artık hiç unutmam bunu Genişletmek için tıkla ... tsk ederim canim benim bende
CeMoŞ Daimi Üye Üye 26 Kasım 2011 #12 nice mutlu senelere adminimm allah sağlıklı uzun ömür versin sana ailenle hep mutlu ol inş iyiki doğdun🙂
nice mutlu senelere adminimm allah sağlıklı uzun ömür versin sana ailenle hep mutlu ol inş iyiki doğdun🙂
T TİTAN Forum Okuru 26 Kasım 2011 #13 CeMoŞ' Alıntı: nice mutlu senelere adminimm allah sağlıklı uzun ömür versin sana ailenle hep mutlu ol inş iyiki doğdun🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilmukabil Cemoşum, hep beraber birlikte görelim güzel günleri inş
CeMoŞ' Alıntı: nice mutlu senelere adminimm allah sağlıklı uzun ömür versin sana ailenle hep mutlu ol inş iyiki doğdun🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilmukabil Cemoşum, hep beraber birlikte görelim güzel günleri inş
VİŞNE Aktif Üye Üye 29 Kasım 2011 #14 şeyy şeyyyyyyyyyy şeyyyyyyy ben biraz geç kaldım galiba özür dilerim bitanem nice mutlu yıllara
T TİTAN Forum Okuru 29 Kasım 2011 #15 VİŞNE' Alıntı: şeyy şeyyyyyyyyyy şeyyyyyyy ben biraz geç kaldım galiba özür dilerim bitanem nice mutlu yıllara Genişletmek için tıkla ... Ah vişnem, kadim dostum, ne demek , çok teşekkür ederim
VİŞNE' Alıntı: şeyy şeyyyyyyyyyy şeyyyyyyy ben biraz geç kaldım galiba özür dilerim bitanem nice mutlu yıllara Genişletmek için tıkla ... Ah vişnem, kadim dostum, ne demek , çok teşekkür ederim
sema aytekin Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #16 Sevgili titan;yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri,beklemediğin süprizlerle getirsin.Mutlu Yıllar....!!!!!
Sevgili titan;yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri,beklemediğin süprizlerle getirsin.Mutlu Yıllar....!!!!!