Cemoşum canım benim özü sözü mert ve sert olan bacım....Nice mutlu yıllar diliyorum eşin ve çocuklarınla birlikte....Senin yokluğun çok kötü muhabbetini sohbetini çok özledim loooo....Sanalda olsa seni görmesemde seni çok sevdim ben hep derizya keşke komsu olaydık diye yaalnız biz senle komşu olsak negatif tek bi yönü var gülüm bizim boğazımız takat gelirmi her gün ç,ğ köfte pide kebap uuuuuu kilolar tavan yapardı her hal neyse canım ben seni çooookkkk özlemişem çabuk gel haaaa marçlıyom o dombil yanalarından haa
Sevgili Cemoşumuzun bugün doğumgünü...Şahsım ve yönetim adına doğumgününü kutlar nice yıllarda eşinle, yavrularınla ve gelecek duble bebişlerinle birlikte uzun, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim. Herşey gönlünce olsun🙂
Cemoşum bıtanemmmmm doğumgunun kutlu olsun ıyıkı doğdun ıyıkı varsın senın gıbı bırını tanımışım seni gercekten yurekten sevıyorum senı bu mekanda tanıdm ama içimden birisi gibisinnnn aılenle kuuzcuklarınla tum sevdıklerınle sağlıklı huzurlu uzun br omur gecirmen dileğiyle Tüm mutluluklar senınle olsun herseyın en guzeli senin olsunn
Huzurlu ve sağlıklı bir hayat,
Anlayışlı ve sevgi dolu bir eş,
Sağlıklı ve sorunsuz evlatlar,
Mutlu aşk dolu bir evlilik, Dilediğince şirin bir yuva,
Seni mutlulukla saran dostlar,
Gönlünce geçirebileceğin hayırlı bir ömür,
Güçlükler karşısında dayanma gücü,
Günahlarından arınarak sonsuza kadar yaşayacağın bir cennet diliyorum sana ALLAH'TAN..
İyi ki doğdun Cemoşum
Cemoşum hasso ablam 🙂 doğum günün kutlu olsun eşinle,çocuklarınla ve karnındaki bebişlerle kısacası tüm sevdıklerınde mutlu , huzurlu, sağlıklı nice seneler diliyorummm... 🙂🙂
Cemoşum canım benim özü sözü mert ve sert olan bacım....Nice mutlu yıllar diliyorum eşin ve çocuklarınla birlikte....Senin yokluğun çok kötü muhabbetini sohbetini çok özledim loooo....Sanalda olsa seni görmesemde seni çok sevdim ben hep derizya keşke komsu olaydık diye yaalnız biz senle komşu olsak negatif tek bi yönü var gülüm bizim boğazımız takat gelirmi her gün ç,ğ köfte pide kebap uuuuuu kilolar tavan yapardı her hal neyse canım ben seni çooookkkk özlemişem çabuk gel haaaa marçlıyom o dombil yanalarından haa
Cemosum iyi ki doğdun canım geç oldu ama kusura bakma nolur bebeklerle ugraşıyorum daha gelmeden başladılar 🙂 seninde durumun pek farkli değildir sanırım 🙂 canım çocularınla ailenle mutlu huzurlu yuvanda nice seneler geçir canım benim seni çok özledim
cemosum dogum günün olmus!!! inan bilmiyorudum yeni gördüm .... IYKI DOGDUN VE IYKI VARSIN .... rabbim sana huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin canim... hapi birsday tu yu
Cemoşum yeni gördüm canım geç te olsa kutlamak istedim.Yeni yaşın sana sağlık ,huzur,mutluluk,bol şans getirsin inşallah..Ailenle sevdiklerinle nice yaşları devirmen dileğimle.İyiki doğdun,iyiki varsın cemoş