CeMoŞ Daimi Üye Üye 15 Haziran 2012 #1 Nice Senelere Asiruki asiruki can?m kuzenim do?um günün kutlu olsun yeni ya??n sana ba?ta sa?l?k huzur mutluluk ve boll ?ans getirsin her?eyin gönlünce oldu?u 1 y?l geçirr tüm dileklerin isteklerin gerçekle?sinn çok mutlu oll iyiiikii do?dunnnnn :kutlama::kutlama::kutlama:
asiruki can?m kuzenim do?um günün kutlu olsun yeni ya??n sana ba?ta sa?l?k huzur mutluluk ve boll ?ans getirsin her?eyin gönlünce oldu?u 1 y?l geçirr tüm dileklerin isteklerin gerçekle?sinn çok mutlu oll iyiiikii do?dunnnnn :kutlama::kutlama::kutlama:
asiruki Aktif Üye Üye 15 Haziran 2012 #2 anammmmmmmm canım kuuzenimmm.... evvela yazıyı okurkene çok duygulandım sonra biraz aşşağı indim minareden atlarım yş günü nü kutlarımda güldüm ... en sonundada şörüklerim aktı tutamadım aha böle bi etim düştü gibi oldum haha
anammmmmmmm canım kuuzenimmm.... evvela yazıyı okurkene çok duygulandım sonra biraz aşşağı indim minareden atlarım yş günü nü kutlarımda güldüm ... en sonundada şörüklerim aktı tutamadım aha böle bi etim düştü gibi oldum haha
CeMoŞ Daimi Üye Üye 15 Haziran 2012 #3 asiruki' Alıntı: anammmmmmmm canım kuuzenimmm.... evvela yazıyı okurkene çok duygulandım sonra biraz aşşağı indim minareden atlarım yş günü nü kutlarımda güldüm ... en sonundada şörüklerim aktı tutamadım aha böle bi etim düştü gibi oldum haha Genişletmek için tıkla ... aman mukayet ol eteeee karanlıkta bulaman haha
asiruki' Alıntı: anammmmmmmm canım kuuzenimmm.... evvela yazıyı okurkene çok duygulandım sonra biraz aşşağı indim minareden atlarım yş günü nü kutlarımda güldüm ... en sonundada şörüklerim aktı tutamadım aha böle bi etim düştü gibi oldum haha Genişletmek için tıkla ... aman mukayet ol eteeee karanlıkta bulaman haha
geveze Daimi Üye Üye 15 Haziran 2012 #4 doğum günün kutlu olsun rukimm yeni yaşında gönlünden ne geçiyosa hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah:kutlama:
doğum günün kutlu olsun rukimm yeni yaşında gönlünden ne geçiyosa hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah:kutlama:
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Haziran 2012 #5 rukiii cnm doğumgünün kutlu olsun....Yeni yaşın sana sağlık mutluluk(paşanla) başarı ve istediğin tüm güzellikleri getirsin inşş...İyiki doğmuşsun kızz bak sana özel dans ekibi bile tuttum lavinyam of the dance
rukiii cnm doğumgünün kutlu olsun....Yeni yaşın sana sağlık mutluluk(paşanla) başarı ve istediğin tüm güzellikleri getirsin inşş...İyiki doğmuşsun kızz bak sana özel dans ekibi bile tuttum lavinyam of the dance
asiruki Aktif Üye Üye 16 Haziran 2012 #7 geveze' Alıntı: doğum günün kutlu olsun rukimm yeni yaşında gönlünden ne geçiyosa hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah:kutlama: Genişletmek için tıkla ... gevimmm saol canım benim işallah gönlümden geçenler olur yaa - - - Updated - - - LaViNYaM' Alıntı: rukiii cnm doğumgünün kutlu olsun....Yeni yaşın sana sağlık mutluluk(paşanla) başarı ve istediğin tüm güzellikleri getirsin inşş...İyiki doğmuşsun kızz bak sana özel dans ekibi bile tuttum lavinyam of the dance Genişletmek için tıkla ... lavişimm ne güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederim ama duygulanıyorum
geveze' Alıntı: doğum günün kutlu olsun rukimm yeni yaşında gönlünden ne geçiyosa hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah:kutlama: Genişletmek için tıkla ... gevimmm saol canım benim işallah gönlümden geçenler olur yaa - - - Updated - - - LaViNYaM' Alıntı: rukiii cnm doğumgünün kutlu olsun....Yeni yaşın sana sağlık mutluluk(paşanla) başarı ve istediğin tüm güzellikleri getirsin inşş...İyiki doğmuşsun kızz bak sana özel dans ekibi bile tuttum lavinyam of the dance Genişletmek için tıkla ... lavişimm ne güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederim ama duygulanıyorum
asiruki Aktif Üye Üye 16 Haziran 2012 #8 ßeLeN' Alıntı: 🙂 Mutlu yıllar Asiruki... Seviyoruz seni ..[/QUOT belennn saol canımmm iyiki varsınız iyiki seviyorsunuz beni Genişletmek için tıkla ...
ßeLeN' Alıntı: 🙂 Mutlu yıllar Asiruki... Seviyoruz seni ..[/QUOT belennn saol canımmm iyiki varsınız iyiki seviyorsunuz beni Genişletmek için tıkla ...