Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asiruki can?m kuzenim do?um günün kutlu olsun yeni ya??n sana ba?ta sa?l?k huzur mutluluk ve boll ?ans getirsin her?eyin gönlünce oldu?u 1 y?l geçirr
tüm dileklerin isteklerin gerçekle?sinn çok mutlu oll iyiiikii do?dunnnnn
anammmmmmmm canım kuuzenimmm.... evvela yazıyı okurkene çok duygulandım sonra biraz aşşağı indim minareden atlarım yş günü nü kutlarımda güldüm ... en sonundada şörüklerim aktı tutamadım aha böle bi etim düştü gibi oldum haha
anammmmmmmm canım kuuzenimmm.... evvela yazıyı okurkene çok duygulandım sonra biraz aşşağı indim minareden atlarım yş günü nü kutlarımda güldüm ... en sonundada şörüklerim aktı tutamadım aha böle bi etim düştü gibi oldum haha
rukiii cnm doğumgünün kutlu olsun....Yeni yaşın sana sağlık mutluluk(paşanla) başarı ve istediğin tüm güzellikleri getirsin inşş...İyiki doğmuşsun kızz
bak sana özel dans ekibi bile tuttum lavinyam of the dance
rukiii cnm doğumgünün kutlu olsun....Yeni yaşın sana sağlık mutluluk(paşanla) başarı ve istediğin tüm güzellikleri getirsin inşş...İyiki doğmuşsun kızz
bak sana özel dans ekibi bile tuttum lavinyam of the dance