Arkadaslar oncelikle Rabbim hepimize saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin. 3 yillik evliyim 3 kez hamile kaldim 3 hamileligimin sonuda husranla bitti. İlk bebegim 1 aylikken dustu, 2.bebegim cinsiyetini ogrendigim gun karnimda öldü kurtajla aldilar doktorum 6 ay korunmam gerektigini soyledi 6 ayin sonunda tekrar gebe kalmak istedim ve 2.ayimda hamile kaldim 2 aylik hamileyken kontrole gittigimde ikizlerim olucagini ogrendim mutlulugum cok uzun surmedi bebeklerimin kalp atislari durmustu yine kurtaj olmak zorumda kaldim. Genetik arastirma yaptirdik bende kan pihtilasmasi varmis kordon tikandigi icin ölüyomus bebeklerim. Simdi tekrar bebek istiyoruz 8 ay oldu korunmayi biraki fakat hamile kalamiyorum doktorum yumurtlamamin gec oldugunu ve hamild: kalma dusuncesiyle iliskiye girmemem gerektigini soyledi takinti yaparsam belkide 5 yil bile hamile kalamazmisim gecen ay hic takmadim ve bu ay adetim 2 gun gecti ama test yapmaya korkuyorum negatif cikarsa diye. Dilerim hepimizin en yakin zamanda saglikli evlatlari olur.