SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Temmuz 2022 #21 vALLAHİ böyle zalım bi kardeşin akraban yok ise alsınlar bu tam zalımmış
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Temmuz 2022 #22 Sahi kuzum nası oldun var mı gelişme ? Narkoza maruz kaldın mı attın mı sen de narkozunu 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 26 Temmuz 2022 #23 SadmiN' Alıntı: Sahi kuzum nası oldun var mı gelişme ? Narkoza maruz kaldın mı attın mı sen de narkozunu 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ameliyat olamadımki evde sıra bekliyorum canım
SadmiN' Alıntı: Sahi kuzum nası oldun var mı gelişme ? Narkoza maruz kaldın mı attın mı sen de narkozunu 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ameliyat olamadımki evde sıra bekliyorum canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Temmuz 2022 #24 Allah kolaylık versin hayatım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Likapam Paylaşımcı Melek 26 Temmuz 2022 #25 SadmiN' Alıntı: Allah kolaylık versin hayatım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım bu gün eşime dedim ameliyat günümü kimseye demicem diye bana söyle diyo
SadmiN' Alıntı: Allah kolaylık versin hayatım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım bu gün eşime dedim ameliyat günümü kimseye demicem diye bana söyle diyo
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Temmuz 2022 #26 İyide hayatım eşine ameliyat gününü niye demiyon onu anlamadım ? Adama söyle bari 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 26 Temmuz 2022 #27 SadmiN' Alıntı: İyide hayatım eşine ameliyat gününü niye demiyon onu anlamadım ? Adama söyle bari 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kız bi kere acile dr gittik dr çok iyi bana ah canım falan diyo ben unuttum o unutmuyo o yüzden
SadmiN' Alıntı: İyide hayatım eşine ameliyat gününü niye demiyon onu anlamadım ? Adama söyle bari 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kız bi kere acile dr gittik dr çok iyi bana ah canım falan diyo ben unuttum o unutmuyo o yüzden
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Temmuz 2022 #28 Oooo haklısın ama genede söyle yahu kıskançlık güzeldir
Likapam Paylaşımcı Melek 26 Temmuz 2022 #29 SadmiN' Alıntı: Oooo haklısın ama genede söyle yahu kıskançlık güzeldir Genişletmek için tıkla ... Bakalım o a zamanki ruh halime bağlı canım
SadmiN' Alıntı: Oooo haklısın ama genede söyle yahu kıskançlık güzeldir Genişletmek için tıkla ... Bakalım o a zamanki ruh halime bağlı canım